Je wilt voor jouw kantoor de educatie organiseren. Live of online. En jullie tijd is kostbaar, dus het moet wel goed zijn. Waar moet je beginnen? Wat mag je niet vergeten? Aan welke eisen moet je voldoen?

Het organiseren van cursussen, trainingen en opleidingen is niet iets dat je er even bij doet. Er komt best wat bij kijken, van leerpad tot puntenregistratie en alles daar tussenin. Maar, geen zorgen, we helpen je graag.

Bij AVV hebben we al 60 jaar ervaring in het organiseren van trainingen, cursussen en vakopleidingen. Daarvoor werken we samen met de beste docenten en ontwerpen we onze cursussen en opleidingen zo dat jij het beste uit jezelf kunt halen. We richten ons op jouw leerdoelen, jouw groei als vastgoedprofessional en op het plezier dat je tijdens het leren wilt ervaren. En dat kan in veel gevallen dus ook helemaal op maat voor jouw team of organisatie.

Waar kun je ons voor vragen?
We helpen je met één of meerdere onderdelen van je educatie:
Meedenken over je idee: hoe maken we van jouw leerbehoefte een mooi programma?
Docenten selecteren
Communicatie: maken van teksten voor uitnodigingen of websites
Uitvoering: op de dag zelf van vroegste vogel tot laatste ronde

Meer weten?
Neem contact met ons op! Een eerste bel-afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend. Wel geven we je meteen een berg tips mee, waarmee je misschien ook al zelf van alles kunt regelen. Vinden we ook goed.


mail Marlous voor een afspraak 

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting