image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

Standaardprijs (excl. btw)

€ 70,-

Duur

Voor wie?

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die in de praktijk met asbest in aanraking komt. Voor zowel Wonen, Business en Landelijk Vastgoed makelaars en taxateurs. Je krijgt inzicht in de ‘asbestwereld’ en leert hoe je de klant kan helpen om asbest in een object aan te pakken.

Programma

In juni 2019 sneuvelde een landelijk verbod op asbestdaken in 2024 (en later 2028) in de Eerste Kamer. Het voorstel zou huiseigenaren veel werk bezorgen en op hoge kosten jagen. Nu gaat het kabinet niet meer verplichten, maar verleiden. Er komt in 2020 een fonds waar huiseigenaren geld kunnen lenen om hun asbestdak te vervangen. Dat maakte staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur) op 14 oktober 2019 bekend. Wel staat nog steeds dat er in het jaar 2040 geen mensen meer mogen overlijden aan de gevolgen van asbest. 

Hoe herken je als makelaar/ taxateur een asbestdak? Wat is hiervoor de wet- en regelgeving? Wat zijn kosten van saneringen? SGS Search heeft een e-learning ontwikkeld om asbest en de diverse soorten en toepassingen te leren herkennen. De specialisten van SGS Search hebben jarenlange ervaring met asbestonderzoek, handelen bij asbestcalamiteiten en het aansturen van saneringen. 

Aan de hand van vele foto’s van praktijksituaties leer je hoe te handelen bij asbestvondst. De e-learning heeft aan het einde een toets. Als je deze toets voldoende maakt weet je zeker dat je de stof goed beheerst en ontvang je de PE-punten voor deze e-learning.

 

Studie-uren

NRVT

Wonen3
Landelijk Vastgoed3
WOZ3
Business3

VastgoedCert

Wonen3
Landelijk Vastgoed3
WOZ-
Business3

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.