image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 75,-

Duur

5 kwartier

AVG in vijf kwartier

Bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) komen de laatste tijd steeds vaker klachten binnen van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Wat mag wel en wat mag niet? Het is niet altijd duidelijk wanneer welke gegevens opgevraagd mogen worden. Ook rijzen vaak vragen over de wijze waarop de gegevens al dan niet bewaard moeten/mogen worden  en over de bewaartermijn van persoonsgegevens bestaat ook vaak onduidelijkheid.

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ vertelt mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in (de naam geeft het al een beetje weg) vijf kwartier alles wat je als (medewerker van een) makelaar moet weten over de AVG.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor (assistent)makelaars, taxateurs en alle andere medewerkers in de vastgoedbranche.
Voor Register Taxateurs levert de cursus 1 NRVT vrije ruimte punt op.  De cursus AVG in vijf kwartier is ook als incompany cursus te boeken, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Studie-uren

NRVT

Wonen1

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.