image title
image title
image title

Branche

Woningcorporaties
Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

NIEUWEGEIN
Locatie niet nodig

Standaardprijs (excl. btw)

€ 3895,-

Duur

6 maanden

Voor wie?

Er gelden geen toegangseisen voor de Basistheorie Vastgoeddeskundige. Een goede beheersing van het Nederlands is essentieel. Kennis van economie en wiskunde is een pre. De opleiding is theoretisch van aard, maar er is volop gelegenheid voor vragen en praktijkervaringen.

Hoe ziet de opleiding eruit?

 

Dit betreft de meest intensieve variant van de Basistheorie Vastgoeddeskundige :

  Basistheorie Vastgoeddeskundige in zes maanden
 Aantal lesdagen totaal 27
 Lesfrequentie​​ Twee keer per week
 Tijden 14:45 tot 21:30
 Duur zes maanden
 Zelfstudie 15 á 20 uur per lesdag
 Cursusrooster Klik op ‘cursusrooster’ onderaan deze pagina om te zien wanneer de lessen precies plaatsvinden.

​Deze opleidingsvorm is geschikt wanneer je zeer intensief met de opleiding aan de slag gaat en is vooral geschikt wanneer je (tijdelijk) niet werkt. 

Wat is het resultaat van de opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige?

Deze opleiding bereidt je voor op de zes bijbehorende examens van examenadviesbureau SVMNIVO. Je meld je aan voor deze examens via SVMNIVO. SVMNIVO examineert de modules met een flextoets, die je aflegt op één van de SVMNIVO-examenlocaties op een door u gekozen moment. Daarbij doe je voor Bouwkunde een Bouwkunde B-examen, dit vindt tweemaal per jaar plaats. Elk behaald examen levert een certificaat op, dat drie tot vijf jaar geldig is. Wanneer je alle certificaten behaald hebt, ontvang je het diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige met een onbeperkte geldigheid. 

Op deze pagina vind je de tarievenlijst van de SVMNIVO-examens. Voor vragen over de examens kun je het beste direct contact opnemen met SVMNIVO

Wat is bij de prijs inbegrepen?

De catering (lunch of diner) en de parkeerkosten (m.u.v. Aristo Amsterdam) zijn bij de cursusprijs inbegrepen.​ Bovendien ontvang je van ons inlogcodes voor proeftoetsen van SVMNIVO, zo ben je optimaal voorbereid op de examens. Je ontvangt lesmateriaal dat door de Academie voor Vastgoed vervaardigd is.  Aanvullend zijn ook studieboeken nodig. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. De link naar onze boekenlijst vind je terug in de definitieve bevestiging die twee weken voor start van een module/opleiding wordt verstuurd. Deze boeken bestel je zelf, zo kort mogelijk voor aanvang van een module, zodat je altijd over het meest recente studiemateriaal beschikt. De boeken bestel je eenvoudig via Studystore.

Andere vormen van de Basistheorie Vastgoeddeskundige

We bieden de opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige in verschillende vormen aan.
Werk je fulltime? Dan raden we je aan te kiezen voor de avondopleiding of de modulaire variant van de opleiding.

De volgende stap in je opleiding tot makelaar of taxateur

Met de Basistheorie Vastgoeddeskundige op zak heb je en sterke theoretische basis gelegd en ben je op weg naar de titel (kandidaat-)makelaar  of taxateur. Na de Basistheorie Vastgoeddeskundige kun je  hiervoor de volgende stap zetten door je te specialiseren. Klik hier voor meer informatie over de makelaarsopleiding en hier voor de taxateursopleiding.

Open avond

Wij moedigen iedere potentiële student aan om  een Open Avond bij de Academie voor Vastgoed bij te wonen, om zo een compleet beeld te krijgen onze cursussen en opleidingen. Hier kunt u verschillende presentaties bijwonen, lesmateriaal inzien en al uw vragen stellen aan docenten en medewerkers van de Academie voor Vastgoed.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.