image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

Voor wie?

Makelaars en taxateurs Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Landelijk Vastgoed 

Wat is het doel?

Na het volgen van deze cursus kun je bewoners begeleiden in het herkennen van klimatologische problemen en het verbeteren van een woning.

Hoe ziet het programma eruit?​

Krijg inzicht in de veranderingen van het klimaat en de invloed hiervan op vastgoed. Leer bouwgebreken die direct of indirect veroorzaakt zijn door het veranderen van het klimaat herkennen. En herken ontwerp- en bouwfouten die problemen met het veranderen van het klimaat kunnen veroorzaken.

In deze online cursus leer je op een interactieve manier welke invloed het klimaat heeft op ons vastgoed. In de break-out rooms gaat je team strijden met de andere teams om als eerste de juiste antwoorden/ oplossingen te vinden voor klimatologische problemen. Hoor jij bij het team wat als eerste uit de digitale escape room komt?

 

Studie-uren

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed6

NRVT

Landelijk Vastgoed6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.