image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

DEURNE

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

Kom naar de Landelijke Taxatiedag 2021

De bodem in Nederland is mogelijk op 250 duizend plekken ernstig vervuild en het taxeren van verontreinigde agrarische & landelijke locaties brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Tijdens de Landelijke Taxatiedag 2021 nemen we je daarom mee langs alle ins en outs van de impact van verontreiniging en sanering. Je krijgt niet alleen theorie, we gaan ook kijken bij een sanering en praktisch aan de slag met taxatievraagstukken. 

Het programma

De Landelijke Taxatiedag 2021 begint om 10:00 uur op een saneringslocatie in Noord-Brabant. Daar volgt een o.a. een rondleiding door Walter van den Heuvel van Lankelma ingenieursbureau. ‘s Middags volg je drie interactieve workshops van verschillende experts. 
Allereerst zal Walter van den Heuvel de praktische zaken rondom verontreiniging en sanering met je doornemen. Denk daarbij aan kosten en de risico’s van het traject.
Mr. Richard van Baalen van A&S Advocaten behandelt vervolgens de juridische aspecten die van belang zijn bij een taxatie van verontreinigde bodem. Tot slot neemt Anet van den Berk, lid van het bestuur A&L en taxateur bij Berk & Kerkhof, aan de hand van de locatie die we ‘s morgens hebben bezocht de praktijk van het taxeren met je doornemen. 

Details over het programma zoals exacte tijdsindeling en locatie worden op een later moment bekend gemaakt. Meld je hieronder alvast vrijblijvend aan op de wachtrij om als eerste op de hoogte te zijn. 

Studie-uren

NVR

Landelijk Vastgoed4
WOZ-

NRVT

Landelijk Vastgoed6
WOZ6

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed3
WOZ-

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.