image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

2 halve dagen

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Voor alle makelaars die binnen de nieuwe hercertificeringsregeling van VastgoedCert vallen biedt de Academie een voorbereidende cursus aan 

De toets gaat over alle stof die je in de makelaarsopleiding hebt gekregen en de actualiteiten van de afgelopen jaren. Uiteraard kan je niet alle stof uit je opleiding opnieuw behandelen in een ééndaagse cursus. Maar je kunt je wel goed voorbereiden op de vraagstelling, oefenen met de negen verschillende vraagtypes, en in grote lijnen de onderwerpen doornemen. Zo ontdek je waar je nog kennis kunt ophalen voordat je aan de toets begintHeel veel kennis heb je al, je werkt immers al jaren als makelaar, maar een toets maken is toch spannend en de manier van vraagstelling is ook wennen. Bereid jezelf in één dag voor, zodat je zelfverzekerd de toets kan maken.  

Wat gebeurt er als ik de toets niet haal?
Je krijgt van VastgoedCert twee kansen om de niveaumeting voldoende af te sluiten. Mocht dat niet lukken, dan krijg je van VastgoedCert een studieverplichting opgelegd. Hierover zal VastgoedCert je indien nodig persoonlijk informeren. 

Waar kan ik de toets inboeken?
De Niveaumeting-toets wordt afgenomen door SVMNIVO, plan via de webshop het examen in op een datum, tijd en locatie dat je goed uitkomt. Kijk voor meer informatie op www.svmnivo.nl

Studie-uren

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed7
Business7
Wonen7

NRVT

Landelijk Vastgoed5
Business5
Wonen5

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.