image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

THUIS

Standaardprijs (excl. btw)

€ 75,-

Duur

Onderhandelen in vijf kwartier

Weet jij wat de beste strategie is om een onderhandeling succesvol in te gaan? Belangrijk om over na te denken, want jouw strategie is bepalend voor het succes van de deal! 

Tijdens de online cursus Onderhandelen in vijf kwartier deelt Nederlands beste onderhandelaar George van Houtem de meest succesvolle onderhandelingsvaardigheden. 
In deze video-opname giet George speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kan je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! 

Over George van Houtem  

George is vennoot van Holland Consulting Group en directeur van het HCG Onderhandelingsinstituut. Hij begeleidde talloze onderhandelingen en conflicten en schreef er maar liefst drie boeken over, waaronder de bestsellers ‘De dirty tricks van het onderhandelen’ en ‘De psychologie van het onderhandelen’. 

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor (assistent)makelaars, taxateurs en alle andere medewerkers in de vastgoedbranche.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.