image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

NIEUWEGEIN

Standaardprijs (excl. btw)

Duur

3 uur

Online Open Avond

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is de Open Avond virtueel in Zoom.  Je kunt twee presentaties bijwonen en je vragen stellen aan onze medewerkers. Hoewel we je natuurlijk het liefst bij ons op de Fakkelstede ontvangen moeten we ons in deze tijden van social distancing aanpassen aan de richtlijnen van het RIVM. Met de virtuele Open Avond hopen we je toch een beeld te kunnen geven wat je van studeren aan de Academie voor Vastgoed kunt verwachten.  Meld je onder aan deze pagina aan om een uitnodiging voor de presentaties in Zoom te ontvangen. 

Voor wie?

Of je nu wilt gaan werken bij een makelaarskantoor, gemeente, woningcorporatie, projectontwikkelaar, notariskantoor, belastingdienst, verzekeringsmaatschappij of bank; de Academie voor Vastgoed helpt je graag op weg. Tijdens onze Open Dag krijg je een beeld van de vastgoedsector en onze opleidingsmogelijkheden.

Programma virtuele Open Avond

Tijdens de Open Avond kun je twee presentaties volgen en vragen stellen aan medewerkers van de Academie voor Vastgoed. Je kunt ervoor kiezen één of beide presentaties bij te wonen.​

  • 19:00 uur – Presentatie Vastgoedintroductiecursus en opleiding Assistent-Makelaar
  • 20:00 uur – Presentatie opleiding tot makelaar of taxateur 

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op onze virtuele Open Dag. Wil je niet wachten tot de eerstvolgende Open Dag maar meteen je vragen stellen?
Je kunt ons doordeweeks van 08:30 tot 17:00 bereiken op telefoonnummer 030-6085160. 

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.