image title
image title
image title

Branche

Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 1100,-

Duur

4 dagen

Voor wie?

Dit traject is voor deelnemers aan het Meester-Gezeltraject, voor taxateurs die in het derde of vierde kwartaal van 2020 zijn toegetreden tot het register van NRVT en voor taxateurs die de opleiding in 2020 nog niet gevolgd hebben. 

Heb je de verplichte opleiding 2020 van NRVT deels gemist? Stuur ons dan een e-mail op info@academievoorvastgoed.nl 

Ben je gezakt voor het afsluitende examen? Lees hier wat dat betekent.  

Verplichte opleiding NRVT Wonen

Dag 1: Bouwkunde (3 uur)
09:30 – 12:30

  • Tijdens deze dag wordt ingegaan op de NEN 2767, de meest voorkomende bouwgebreken herkennen en leer je een technische risicoanalyse te maken. 
  • Na het volgen van de eerste cursusdag van 3 uur maak je thuis de e-learning bouwgebreken. Deze e-learning duurt 3 uur.
  • Opname van een woning (3 uur). Dit is een huiswerkopdracht. Let op: deze opdracht moet je in het AvV-leerportaal inleveren vóór aanvang van dag 2.

Dag 2: Bouwkunde/duurzaamheid (2+4 uur)
09:30 – 16:15

  • Je huiswerkopdracht wordt besproken aan het begin van de dag. Daarna wordt een begin gemaakt van de duurzaamheidsaspecten van een woning. Denk daarbij aan de energieprestatieverkenner, het effect hiervan op de waarde en de NTA 8800. 

Dag 3: Duurzaamheid (6 uur)
09:30 – 16:15

  • Tijdens deze dag wordt voortgeborduurd op dag 2 en geoefend in advisering. 

Dag 4: Het nieuwe model taxatierapport (6 uur)
09:30 – 16:15

  • Het nieuwe model taxatierapport wordt met je doorgenomen en de verschillen besproken met het huidige rapport. Ook de nieuwe IVS/ EVS zijn hier belangrijk onderwerpen. Daarnaast ga je natuurlijk oefenen met het invoeren van een rapport. 

Eindtoets: taxatierapport van een woning (3 uur)

De eindtoets wordt afgenomen door SVMNIVO. Inschrijven voor deze toets kan via www.svmnivo.nl 
Direct na afloop van de toets wordt de uitslag aan u verstrekt.  De toets mag maximaal drie keer gemaakt worden. Bij drie keer zakken wordt de je doorverwezen naar doorlopend toezicht van NRVT. Voor meer informatie over dit doorlopende toezicht verwijzen wij je naar NRVT.

Studie-uren

VastgoedCert

Wonen12

NRVT

Wonen27

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.