image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

UTRECHT / ONLINE

Standaardprijs (excl. btw)

€ 1025,-

Duur

4 dagen

Voor wie?

Voor makelaars en taxateurs die staan ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van de registers NRVT en VastgoedCert, die dit jaar niet op gaan voor de niveaumeting van VastgoedCert. 

Wat is het doel? 

Met dit pakket voldoe je aan de volledige jaarlijkse studieverplichting van zowel NRVT als VastgoedCert voor Bedrijfsmatig Vastgoed. Het pakket bestaat uit vier cursussen die je met tussenpozen volgt. In dit pakket ligt de nadruk op actualiteiten in jouw vakgebied. Denk hierbij aan lessen die geleerd zijn uit de audit trail van NRVT, de invloed van corona op de commerciële vastgoedmarkt, fiscale actualiteiten en btw binnen bedrijfsmatig vastgoed 

Met dit pakket hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van de juiste samenstelling van cursussen, dit hebben wij voor jou gedaan. Dit pakket is de meest efficiënte manier om al jouw educatie voor Bedrijfsmatig Vastgoed in 2021 te organiseren. 

Hoe ziet het pakket eruit?

Verplichte dag 2021 NRVT BV + actualiteiten BV. 
Doe je voordeel met de lessen die zijn geleerd uit de audit trail! Daarnaast wordt aandacht besteed aan tuchtuitspraken en plausabiliteitHet tweede dagdeel gaat in op actualiteiten zoals het omgaan met taxatie onzekerheid vanwege Covid-19 en het nieuwe model duurzaamheid in de praktijkhandreiking.   

Verplichte dag 2021 VGC BV 
Verduurzaming en energietransitie blijven belangrijke onderwerpen voor de vastgoedmarkt. Daarnaast neemt de digitalisering een vlucht en werken steeds meer mensen vanuit huis, welke gevolgen heeft dat voor de vastgoedmarkt? 

Marktanalyse commercieel vastgoed 
In deze cursus krijg je een update over wat er speelt in de marktbespreek je hoe je goede referenties verzamelt en hoe je aannames onderbouwt op basis van verschillende bronnen, zoals met data van Midas of op basis van marktupdates van de grote(re) kantoren 

Update fiscaal BV 
Na deze drie uurs onlinecursus ben je weer op de hoogte van de actuele fiscale ontwikkelingen in het commercieel vastgoed, zoals btw, jurisprudentie en het belastingplan 2021. 

COVID-19
Wij streven ernaar om de cursussen zoveel mogelijk op locatie te verzorgen. Echter zal het eerste half jaar van 2021 nog volledig in ons virtuele klaslokaal lesgegeven worden. Er bestaat altijd een mogelijkheid dat lessen die op locatie zijn gepland, omgezet worden naar virtuele lessen. Wij zijn hier op voorbereid en zullen altijd snel schakelen. In geval van deze locatiewisseling ontstaat geen recht op restitutie van (een deel van) het lesgeld. We zullen je altijd zo snel mogelijk informeren. Houd onze social media in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Studie-uren

NRVT

Business21

VastgoedCert

Business18

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.