image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

EINDHOVEN / ZOOM (online)
ZWOLLE / ZOOM (online)
UTRECHT / ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 1295,-

Duur

4,5 dag

Voor wie?

Dit pakket is samengesteld voor alle ingeschrevenen in de kamers Wonen en BV van zowel het register VastgoedCert als NRVT. 

Wat is het doel? 

Als je dit pakket volgt, voldoe je voor 2021 aan je verplichtingen voor zowel het register VastgoedCert als NRVT voor de Kamers Wonen en BV.

Hoe ziet het pakket eruit?

Verplichte dag 2021 NRVT Wonen 
De nieuwe Praktijkhandreiking Wonen 2021 heeft bijzondere aandacht voor onafhankelijkheid en objectiviteit. Ethiek en integriteit zijn dan ook belangrijke onderwerpen voor het ochtenddeel. In de middag komt Waarderingsleer aan bod.  

Verplichte dag 2021 VGC Wonen 
Dit jaar leer je over bouwkunde en duurzaamheid in relatie tot financierbaarheid van vastgoed. Juridische actualiteiten en de omgevingswet komen ook aan bod. 

Verplichte dag 2021 NRVT BV + actualiteiten BV
Doe je voordeel met de lessen die zijn geleerd uit de audittrail! Daarnaast wordt aandacht besteed aan tuchtuitspraken en plausabiliteit. Het tweede dagdeel gaat in op actualiteiten zoals het omgaan met taxatie onzekerheid vanwege Covid-19 en het nieuwe model duurzaamheid in de praktijkhandreiking.  

Verplichte dag 2021 VGC BV 
Verduurzaming en energietransitie blijven belangrijke onderwerpen voor de vastgoedmarkt. Daarnaast neemt de digitalisering een vlucht en werken steeds meer mensen vanuit huis, welke gevolgen heeft dat voor de vastgoedmarkt? 

Fiscale actualiteiten Wonen 2021 
Na deze onlinecursus van drie uur ben jij helemaal op de hoogte van de fiscale actualiteit in 2021. De vastgoedfiscaliteit wordt behandeld aan de hand van veel praktijkvoorbeelden en is er ruimte voor eigen inbreng en praktijkervaring. 

 De volgende onderwerpen komen aan de orde:  

  • Toelichting op de nieuwe regels voor de overdrachtsbelasting vanaf 2021.  
  • Waardering van onroerend goed in box 3 en bij sfeerovergang van box 1 naar box 3. 
  • Waardering onroerend goed voor de erfbelasting en behandeling.
  • Samenloopregeling Overdrachtsbelasting en Schenkbelasting. 

COVID-19
Wij streven ernaar om de cursussen zoveel mogelijk op locatie te verzorgen. Echter zal het eerste half jaar van 2021 nog volledig in ons virtuele klaslokaal lesgegeven worden. Er bestaat altijd een mogelijkheid dat lessen die op locatie zijn gepland, omgezet worden naar virtuele lessen. Wij zijn hier op voorbereid en zullen altijd snel schakelen. In geval van deze locatiewisseling ontstaat geen recht op restitutie van (een deel van) het lesgeld. We zullen je altijd zo snel mogelijk informeren. Houd onze social media in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Studie-uren

NRVT

Business12

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.