image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

EINDHOVEN / ZOOM (online)
ZWOLLE / ZOOM (online)
UTRECHT / ZOOM (online)
WACHTRIJ

Standaardprijs (excl. btw)

€ 1395,-

Duur

Voor wie?

Dit pakket is samengesteld voor alle ingeschrevenen in de kamers Wonen en BV van zowel het register VastgoedCert als NRVT. 

Wat is het doel? 

Als je dit pakket volgt, voldoe je voor 2021 aan je verplichtingen voor zowel het register VastgoedCert als NRVT voor de Kamers Wonen en BV. 

Hoe ziet het pakket eruit?

Verplichte dag 2021 NRVT Wonen 
De nieuwe Praktijkhandreiking Wonen 2021 heeft bijzondere aandacht voor onafhankelijkheid en objectiviteit. Ethiek en integriteit zijn dan ook belangrijke onderwerpen voor het ochtenddeel. In de middag komt Waarderingsleer aan bod. 

Verplichte dag 2021 VGC Wonen 
Dit jaar leer je over bouwkunde en duurzaamheid in relatie tot financierbaarheid van vastgoed. Juridische actualiteiten en de omgevingswet komen ook aan bod. 

Verplichte dag 2021 NRVT BV + Actualiteiten BV.  
Doe je voordeel met de lessen die zijn geleerd uit de audittrail! Daarnaast wordt aandacht besteed aan tuchtuitspraken en plausabiliteit. Het tweede dagdeel gaat in op actualiteiten zoals het omgaan met taxatie onzekerheid vanwege Covid-19 en het nieuwe model duurzaamheid in de praktijkhandreiking.  

Verplichte dag 2021 VGC BV 
Verduurzaming en energietransitie blijven belangrijke onderwerpen voor de vastgoedmarkt. Daarnaast neemt de digitalisering een vlucht en werken steeds meer mensen vanuit huis, welke gevolgen heeft dat voor de vastgoedmarkt? 

Niveaumeting – voorbereiding op de toets 
Bereid jezelf in één dag voor, zodat je zelfverzekerd de toets kan maken. Uiteraard kan je niet alle stof uit je opleiding opnieuw behandelen in een cursus van twee dagdelen. Je oefent met de negen verschillende vraagtypes, en neemt in grote lijnen de onderwerpen door. Zo ontdek je waar je nog kennis kunt ophalen voordat je aan de toets begint. 

De Niveaumeting-toets wordt afgenomen door SVMNIVO, je kunt het examen via de webshop inplannen op een datum, tijd en locatie dat jou goed uitkomt. Kijk voor meer informatie op www.svmnivo.nl

Studie-uren

VastgoedCert

Business12

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.