image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

NIEUWEGEIN

Standaardprijs (excl. btw)

€ 575,-

Duur

2 dagen

Voor wie?

Dit pakket is samengesteld voor alle ingeschrevenen die alleen in de Kamer Wonen van het register VastgoedCert staan ingeschreven. Ben je ook lid van NRVT? Kies dan voor een totaalpakket. 

Wat is het doel?

Als je dit pakket volgt, voldoe je voor 2021 aan je verplichtingen voor het register VastgoedCert voor de Kamer Wonen.

Hoe ziet het programma eruit?

Verplichte dag 2021 VGC Wonen

Voor jou als makelaars staan een aantal onderwerpen centraal in 2021. In 2020 is er veel aandacht geweest voor bouwkunde en duurzaamheid met betrekking tot het nieuwe taxatierapport. Maar hoe staat dat in relatie tot financierbaarheid? Op welke manieren kan er geleend worden? Daar wordt op deze dag aandacht aan gegeven. Als tweede onderdeel worden de juridische actualiteiten doorgenomen. Zo wordt de jurisprudentie rondom de clausules van de koopakte doorgenomen en de wijzigingen per 1 januari 2021 met betrekking tot de overdrachtsbelasting. Maar ook de zelfbewoningsplicht, VvE en de omgevingswet komen aan bod.

Modelmatig waarderen en data analyseren

De woningmarkt is dynamisch. Tijdens deze cursusdag worden beschikbare data en tools doorgenomen die jij als makelaar kunt gebruiken om op efficiënte wijze de kwaliteit van je waardering en advisering te verhogen. Aan de hand van casuïstiek komen tijdens deze cursus aan de orde:

  • Op welke wijze is de beschikbare informatie te vinden en hoe gebruik je dit bij taxaties en/of in de adviespraktijk?
  • Wat is het belang van een woningmarktanalyse en hoe stel je deze op voor jouw werkgebied? 
  • Wat is modelmatig waarderen? Hoe worden referentiewoningen geselecteerd en volgens welke methode wordt – afhankelijk van de aanbieder – de vergelijkbaarheid in kaart gebracht en gevalideerd?  
  • Welke toegevoegde waarde heeft een modelmatige waardering bij advisering? 
  • Hoe wordt essentiële en waarde bepalende informatie (onderbouwd) in het  advies verwerkt? 

 
COVID-19

Wij streven ernaar om de cursussen zoveel mogelijk op locatie te verzorgen. Echter zal het eerste half jaar van 2021 nog volledig in ons virtuele klaslokaal lesgegeven worden. Er bestaat altijd een mogelijkheid dat lessen die op locatie zijn gepland, omgezet worden naar virtuele lessen. Wij zijn hier op voorbereid en zullen altijd snel schakelen. In geval van deze locatiewisseling ontstaat geen recht op restitutie van (een deel van) het lesgeld. We zullen je altijd zo snel mogelijk informeren. Houd onze social media in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Studie-uren

NRVT

Wonen12

VastgoedCert

Wonen12

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.