image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

6 uur - verdeeld over drie sessies

Wat is het doel van de cursus?

In drie online ochtendsessies van elk twee uur neemt de docent je mee door de wereld van herbestemmen en transformeren. De docent is zelf bij veel transformaties betrokken geweest en kan je er veel over vertellen en laten zien, dit maakt de cursus praktijkgericht en interessant.

Na afloop van de drie sessies ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van herbestemmen en transformeren. Wist je bijvoorbeeld dat menig gemeente op dit moment haar woonvisie aanpast om meer woningaanbod te kunnen creëren? Het is belangrijk jouw klant hierover te kunnen adviseren. Zowel op het gebied van ruimtelijke ordening, als op het gebied van de kosten en mogelijke waardeontwikkeling. Ook de verduurzaming van bestaande gebouwen wordt een steeds actueler vraagstuk en wordt dus ook tijdens deze sessies behandeld. Want hoe zit het hier met de kosten versus de waardeontwikkeling? Wie investeert in duurzaamheid (eigenaar of huurder) en hoe wordt dit verrekend? En is het dan nog wel haalbaar?

Hoe ziet het programma eruit?

In drie sessies van 09:00 – 11:00 uur neemt de docent je mee in de volgende onderwerpen: 

    – Deel 1: Herbestemming & Transformatie en voorbeelden

    – Deel 2: Duurzaamheid en impact op woonwaarderingsstelsel

    – Deel 3: Haalbaarheid transformatie

Studie-uren

VastgoedCert

Business6
Wonen6
WOZ-

NRVT

Business8
Wonen6
WOZ6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.