image title
image title
image title

Branche

Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)
ZWOLLE
EINDHOVEN
DEN HAAG
ROTTERDAM

Kijk voor meer beschikbare plaatsen onderaan de pagina.

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

6 uur

Voor wie?

Deze dag is voor alle ingeschrevenen van de Kamer Wonen van het register NRVT. 

Wat is het doel? 

Tijdens deze verplichte dag van het NRVT komen actuele onderwerpen aan bod die zij belangrijk vinden voor 2021.  

Hoe ziet het programma eruit? 

Voor het NRVT staat dit jaar in het teken van ethiek en integriteit. Als basis geldt hiervoor de nieuwe Praktijkhandreiking Wonen 2021. De nadruk ligt voor het NRVT hierbij vooral op de praktische toepassing en het morele besef van de taxateur. Maak ik wel de juiste keuzes? 

Het tweede dagdeel is een keuze-onderdeel waarbij wij als Academie hebben gekozen voor het onderwerp “Waarderingsleer” om de dag compleet te maken. Hierbij komen onderwerpen als het bepalen van de residuele grondwaarde van een individueel object, waarderen van verschillende woontypen en woonvormen voor wel of niet permanente bewoning en diepgaande kennis van taxeren van gebouwen als woonruimte. 

COVID-19
Wij streven ernaar om de cursussen zoveel mogelijk op locatie te verzorgen. Echter zal het eerste half jaar van 2021 nog volledig in ons virtuele klaslokaal lesgegeven worden. Er bestaat altijd een mogelijkheid dat lessen die op locatie zijn gepland, omgezet worden naar virtuele lessen. Wij zijn hier op voorbereid en zullen altijd snel schakelen. In geval van deze locatiewisseling ontstaat geen recht op restitutie van (een deel van) het lesgeld. We zullen je altijd zo snel mogelijk informeren. Houd onze social media in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Studie-uren

NRVT

Wonen6

VastgoedCert

Wonen3

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.