image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

EINDHOVEN
ZOOM (online)
NIEUWEGEIN

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

6 uur

Voor wie?

Dit is de verplichte dag voor zowel het NRVT als VastgoedCert voor leden van de kamer LV.

Wat is het doel?

Tijdens deze dag staat de huidige stikstofproblematiek in al haar facetten centraal 

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens deze cursusdag neemt de docent je mee in de huidige stikstofproblematiek. Zo leer je alles over regelgeving, maatregelen en mogelijkheden die spelen. Hierbij kunnen relaties worden gelegd naar (andere) vergunningen die nodig zijn om een landbouwbedrijf uit te kunnen oefenen. Bijvoorbeeld de fosfaatwetgeving en de nieuwe omgevingswet komen in hoofdlijnen ter sprake.  Naast het juridisch kader is er door middel van voorbeelden en het uitwerken van casuïstiek ook aansluiting bij de vertaling hiervan in de waardering van een agrarisch bedrijf op basis van verschillende uitgangspunten. 

COVID-19
Wij streven ernaar om de cursussen zoveel mogelijk op locatie te verzorgen. Echter zal het eerste half jaar van 2021 nog volledig in ons virtuele klaslokaal lesgegeven worden. Er bestaat altijd een mogelijkheid dat lessen die op locatie zijn gepland, omgezet worden naar virtuele lessen. Wij zijn hier op voorbereid en zullen altijd snel schakelen. In geval van deze locatiewisseling ontstaat geen recht op restitutie van (een deel van) het lesgeld. We zullen je altijd zo snel mogelijk informeren. Houd onze social media in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Studie-uren

NRVT

Landelijk Vastgoed6
WOZ6

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed6
WOZ-

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.