image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

DEN HAAG
EINDHOVEN
ZOOM (online)
ZWOLLE
GRONINGEN

Kijk voor meer beschikbare plaatsen onderaan de pagina.

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

Voor wie?

Ben je bij VastgoedCert ingeschreven in de kamer Wonen? Dan is dit jouw verplichte dag voor 2021.  

Wat is het doel? 

Tijdens de verplichte dag 2021 van VastgoedCert komen bouwkunde & duurzaamheid aan bod. Dit keer in relatie tot financierbaarheid en juridische actualiteiten. 

Na het volgen van deze dag heb je de verplichte punten van VastgoedCert voor de kamer Wonen gehaald. Vervolgens dien je per kamer nog een keuzeonderwerp (facultatieve dag) te volgen. Sta je in meerdere kamers ingeschreven? Let dan goed op bij je keuze voor de facultatieve dag. Een cursusdag die goedgekeurd is voor meerdere kamers, levert automatisch voor alle betreffende kamers het vermelde aantal punten op. 

Kom je er niet uit? Kies dan voor een totaalpakket.  

Hoe ziet het programma eruit?

In 2020 is er veel aandacht geweest voor bouwkunde en duurzaamheid met betrekking tot het nieuwe taxatierapport. Maar hoe staan deze onderwerpen in relatie tot financierbaarheid? Dat leer je tijdens deze verplichte dag. Je krijgt antwoord op onder andere de volgende vragen: op welke manieren kan er geleend worden? In hoeverre kan zo’n lening meegenomen worden in de hypotheek? 

Het tweede onderdeel gaan we met de juridische actualiteiten aan de gang. Zo wordt de jurisprudentie rondom de clausules van de koopakte doorgenomen en de wijzigingen per 1 januari 2021 met betrekking tot de overdrachtsbelasting. Maar ook de zelfbewoningsplicht, VvE en de omgevingswet komen aan bod. 

VastgoedCert nieuwe regeling 

Vernieuwd jouw VastgoedCert certificaat? Dan kom je automatisch in de nieuwe certificeringsregeling van VastgoedCert. Wij raden je aan de voorbereiding op de toets te volgen én alsnog aan te melden voor de verplichte dag. Deze onderwerpen worden namelijk getoetst in de tweede niveaumeting. Kijk op mijnvastgoedcert.nl voor jouw registratie en de vervaldata. 

 

Studie-uren

NRVT

Wonen6

VastgoedCert

Wonen6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.