Makelen is een prachtig vak. Dus als jij makelaar wilt worden, dan helpen we je graag. 


De opleiding tot makelaar van Academie voor Vastgoed krijg je van de beste docenten die allemaal specialist zijn in hun vakgebied. AVV is als opleidingsinstituut verbonden aan de NVM, heeft nauwe banden met VastgoedCert (het register voor makelaars), en werkt intensief samen met het landelijk examenbureau SVMNIVO. Zo weet je zeker dat jouw opleiding altijd actueel is.  

Bij AVV sta je er niet alleen voor. Bij elke stap in je opleiding krijg je de begeleiding die je nodig hebt. En met ons online leerportaal leer jij waar en wanneer je maar wilt.  

Dit is Alana, studente bij AVV. Bekijk haar persoonlijke ervaring met onze academie.


NVM-ledenkorting
NVM-leden ontvangen altijd 10% korting op de opleidingsprijs.

Opbouw
Jouw opleiding tot makelaar bestaat uit drie stappen. De eerste is de Basistheorie Vastgoeddeskundige. Nadat je dit diploma gehaald hebt kun je verder met de praktijkleer en vakbekwaamheid in de richting wonen, bedrijfsmatig vastgoed of landelijk vastgoed. Met een gratis SVMNIVO-proeftoets ben jij optimaal voorbereid op jouw examens. Heb je de examens succesvol afgerond? Dan mag je aan de slag als KRM-er (Wonen) of verder met de praktijkleer (Bedrijfsmatig Vastgoed en Landelijk Vastgoed). Na het volgen van de specialisatie raden we je aan om een tijdje aan het werk te gaan waarna je verder kunt met de praktijkopleiding in de door jouw gekozen richting.

Inhoud
Welke specialisatie je ook kiest, bij AVV sluit jouw opleiding altijd aan op de laatste exameneisen en de praktijk. Onder leiding van onze docenten ga jij aan de slag met kennis en vaardigheden die je nodig hebt om straks als makelaar met een voorsprong van start te gaan. 

Informatie
Wil je meer weten over de makelaarsopleiding? Stuur ons een e-mail of bel met een van onze opleidingsco√∂rdinatoren. Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor onze gratis open avond

Voorsprong in vastgoed
Honderden mensen volgden deze opleiding en hebben hier elke dag voordeel van. Haal deze voorsprong in en zorg dat jij er de volgende uitvoering bij bent.  


Stap 1: Basistheorie Vastgoeddeskundige 

Stap 2: Specialisatie: Praktijkleer en Vakbekwaamheid 

Stap 3: Praktijkopleiding

Kom naar de Open Avond

 

 

Nadat Marit haar huis kocht wist ze het zeker: ik word makelaar.

Lees hier haar verhaal

Nadat Marit haar huis kocht wist ze het zeker: ik word makelaar.

  

Bij AVV stunten we niet met prijzen. Onze opleidingen en cursussen zijn elke euro waard. Maar als NVM-lid ontvang je bij AVV wel een aantal aantrekkelijke voordelen, zoals 10% korting op de opleidingsprijs.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting