Taxeren is een prachtig vak. Dus als jij taxateur wilt worden, dan helpen we je graag. 

De opleiding tot taxateur van Academie voor Vastgoed krijg je van de beste docenten die allemaal specialist zijn in hun vakgebied. AVV is als opleidingsinstituut verbonden aan de NVM, heeft nauwe banden met NRVT (het register voor taxateurs), en werkt intensief samen met het landelijk examenbureau SVMNIVO. Zo weet je zeker dat jouw opleiding altijd actueel is.  

Bij AVV sta je er niet alleen voor. Bij elke stap in je opleiding krijg je de begeleiding die je nodig hebt. En met ons online leerportaal leer jij waar en wanneer je maar wilt.  


Dit is Rolf, kerndocent van de opleiding Taxateur Wonen. 


Voorsprong in vastgoed
241 mensen volgden deze opleiding en hebben hier elke dag voordeel van. Haal deze voorsprong in en zorg dat jij er de volgende uitvoering bij bent.  

Vooropleiding
Heb jij het diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige van SVMNIVO op zak, dan is het tijd voor de volgende stap op jouw route richting een carri√®re als taxateur. Of je nu kiest voor een specialisatie in wonen, bedrijfsmatig vastgoed of landelijk vastgoed bij AVV ben je verzekerd van de beste opleiding. 

Opbouw
Jouw opleiding tot taxateur bestaat uit drie stappen. De eerste is de Basistheorie Vastgoeddeskundige. Nadat je dit diploma gehaald hebt kun je verder met de specialisatie taxateur wonen, taxateur bedrijfsmatig vastgoed of taxateur landelijk vastgoed. Met een gratis SVMNIVO-proeftoets ben jij optimaal voorbereid op jouw examens. Tijdens de specialisatie kun je (in overleg) al starten met jouw meester-gezelperiode. 

Inhoud
Welke specialisatie je ook kiest, bij AVV bestaat jouw opleiding uit een combinatie van online en offline leren. Onder leiding van onze docenten ga jij aan de slag met kennis en vaardigheden die je nodig hebt om straks als taxateur met een voorsprong van start te gaan. Het is goed om te weten dat Academie voor Vastgoed er voor heeft gekozen een eigen opleidingsroute te ontwikkelen op basis van alle eisen die het NRVT hier aan stelt. Onze opleiding is praktijkgericht en actueel. Wij geloven namelijk dat je meer leert wanneer je nieuwe kennis en vaardigheden ook meteen gaat toepassen in de vorm van praktijkopdrachten. Door middel van de portfolio-opdrachten word je stap voor stap meegenomen door alle onderdelen van het taxatierapport en bereid je je voor op de toetsen. Na de specialisatie volg je een meester-gezeltraject bij NRVT waar je de bij ons opgedane kennis leert toepassen in de praktijk.  

Informatie
Wil je meer weten over de taxateursopleiding? Download de brochure, stuur ons een e-mail of bel met een van onze opleidingsco√∂rdinatoren. Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor onze gratis open avond

Meer weten over je meester gezel traject? Kijk dan op NRVT.nl.  

 

Stap 1: Basistheorie Vastgoeddeskundige 

Stap 2: Basisopleiding Taxateur

Kom naar de Open Avond 

Anja als eerste Taxateur Wonen geslaagd via nieuwe route.

Lees hier haar verhaal

Anja als eerste Taxateur Wonen geslaagd via nieuwe route.

  

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting