Jaarlijkse educatie


Makelen en taxeren zijn prachtige vakken, dat vinden wij ook. Dus als jij je wilt bijscholen om je PE-punten of je niveaumeting te halen, dan helpen we je graag.

De cursussen bij AVV krijg je les van de beste docenten, die allemaal specialist zijn in hun vakgebied. AVV heeft nauwe banden met de registers NRVT en VastgoedCert en werkt intensief samen met het landelijk examenbureau SVMNIVO. Zo weet je zeker dat jouw cursus altijd actueel is. Twijfel je welke cursus voor jou geschikt is? Bekijk dan ons Cursusaanbod of bel ons! We helpen je graag aan een voorsprong in vastgoed. 

TIP: vraag een collega mee die ook een cursus wil volgen. Zo motiveer je elkaar om het beste uit jezelf te halen.

Leren met plezier, daar gaan we voor bij AVV. Of je nu kiest voor een cursus, je specialiseert met een leerlijn of je kennis boost met een vijfkwartiersessie, dankzij onze inspirerende docenten blijft de kennis beter hangen dan bij andere cursussen. We vertellen je niet alleen wat je moet weten, maar laten je voelen en beleven. Dus laat dat taxatierapport dat je nog even af wilde maken maar thuis en laat ons van jou een koploper in vastgoed maken. Kom je er niet uit welke studieverplichting voor jou geldt? 


Vraag een gratis studieadvies aan

Enthousiast over de jaarlijkse educatie maar weet je niet wat je moet kiezen? Wij helpen je graag! Of bekijk alvast ons cursusaanbod 2023.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting