Heb jij van VastgoedCert een BSA gekregen voor één van de onderwerpen die getoetst zijn tijdens de Niveaumeting Theorie? Dan zijn onderstaande cursussen er voor jou om te zorgen dat je aan je verplichtingen kunt voldoen.

Tijdens de Niveaumeting worden meerdere onderwerpen getoetst: Rechten, Financiën, Bouwkunde en de Specialismen Wonen, BV en LAV (actualiteiten). Wanneer je voor één of meerdere onderwerpen niet voldoet aan de vereiste 55% score, dan krijg je van VastgoedCert een Bindend Studieadvies. Door het volgen van de desbetreffende cursus(sen) voldoe jij aan je educatieverplichtingen voor VastgoedCert.

Zes cursussen

Voor alle onderwerpen die met de Niveaumeting Theorie getoetst worden, bieden we een eendaagse cursus aan waarmee jij je certificering kunt verlengen. Naar aanleiding van de resultaten uit de Niveaumetingen Theorie is een analyse gemaakt van de onderwerpen waar deelnemers de minste punten op scoorden. Deze analyse is de basis voor de inhoud van onze cursussen. Zo weet je zeker dat je weer helemaal up-to-date bent! Let op: het is van belang dat je je per cursus aanmeldt conform de voorgeschreven onderdelen uit het Bindend Studieadvies dat je van VastgoedCert hebt ontvangen. 

Dit zijn de zes cursussen die je kunt volgen nadat je een Bindend Studieadvies hebt gekregen óf ter extra voorbereiding op de Niveaumeting. Klik op de titel voor meer informatie. Twijfel je welke cursus je moet volgen? Neem dan contact met ons op.Heb je een vraag over jouw BSA? Team Jaarlijkse Educatie helpt je verder. Stuur een e-mail naar info@avv.nl.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting