Heb jij van VastgoedCert een Bindend Studieadvies (BSA) gekregen voor één van de onderwerpen die getoetst zijn tijdens de Niveaumeting Theorie of vakvaardigheden? 

Dan zijn de BSA-cursussen er speciaal voor jou. Samen zorgen we ervoor dat je aan jouw verplichtingen voldoet. Met de Niveaumeting Theorie en Vakvaardigheden wordt er tijdens een certificeringsperiode van 5 jaar op verschillende vlakken kennis gemeten. Meer over jouw certificeringsperiode vind je in jouw account van VastgoedCert. 

Tijdens de Niveaumeting Theorie komen de volgende onderwerpen aan bod: Rechten, Financiën, Bouwkunde en de Specialismen Wonen, BV en LAV (actualiteiten). Wanneer je voor één of meerdere onderdelen niet voldoet aan de vereiste 55% score, dan krijg je van VastgoedCert een Bindend Studieadvies. Door het volgen van de desbetreffende cursus(sen) voldoe jij aan je educatieverplichtingen voor VastgoedCert.

Tijdens de Niveaumeting Vakvaardigheden worden jouw praktische en sociaal-emotionele vaardigheden gemeten. Er bestaat een Niveaumeting Vakvaardigheden voor de kamers Wonen, BV en LV. Wanneer je voor één of meerdere onderdelen niet voldoet aan de vereiste 70% score, dan krijg je van VastgoedCert een Bindend Studieadvies. Door het volgen van de desbetreffende cursus(sen) voldoe jij aan je educatieverplichtingen voor VastgoedCert.


Hoe werkt een VastgoedCert certificeringsperiode? 

VastgoedCert toets binnen een periode van 5 jaar (certificeringsperiode) jouw kennis en kunde als volgt:

Jaar 1: Niveaumeting Theorie

Jaar 2+3: Eventuele cursusdagen conform Bindend Studie Advies Niveaumeting Theorie

Jaar 3: Niveaumeting Vakvaardigheden

Jaar 4+5: Eventuele cursusdagen conform Bindend Studie Advies Niveaumeting Vakvaardigheden
 • Cursussen Bindend Studieadvies voor Niveaumeting Theorie

  Heb je van VastgoedCert een bindend studieadvies (BSA) gekregen voor één of meerdere van de onderwerpen die getoetst zijn tijdens de Niveaumeting Theorie? Dan zijn er cursussen er voor jou om te zorgen dat je aan jouw verplichtingen kunt voldoen.

  Tijdens de Niveaumeting theorie worden meerdere onderwerpen getoetst: Rechten, Financiën, Bouwkunde en de Specialismen Wonen, BV en LAV (actualiteiten). Wanneer je voor één of meerdere onderwerpen niet voldoet aan de vereiste 55% score, dan krijg je van VastgoedCert een Bindend Studieadvies. Door het volgen van de desbetreffende cursus(sen) voldoe jij aan je educatieverplichtingen voor VastgoedCert.


  Zes cursussen

  Voor alle onderwerpen die met de Niveaumeting Theorie getoetst worden, bieden we een eendaagse cursus aan waarmee jij je certificering kunt verlengen. Naar aanleiding van de resultaten uit de Niveaumetingen Theorie is een analyse gemaakt van de onderwerpen waar deelnemers de minste punten op scoorden. Deze analyse is de basis voor de inhoud van onze cursussen. Zo weet je zeker dat je weer helemaal up-to-date bent! Let op: het is van belang dat je je per cursus aanmeldt conform de voorgeschreven onderdelen uit het Bindend Studieadvies dat je van VastgoedCert hebt ontvangen.

  Hier vind je de zes cursussen die je kunt volgen nadat je een Bindend Studieadvies hebt gekregen óf ter extra voorbereiding op de Niveaumeting.Twijfel je welke cursus je moet volgen? Neem dan contact met ons op.


  Naar BSA's Theorie

 • Cursussen Bindend Studieadvies voor Niveaumeting Vakvaardigheden

  Heb je van VastgoedCert een bindend studieadvies (BSA) gekregen voor één of meerdere van de onderwerpen die getoetst zijn tijdens de Niveaumeting Vakvaardigheden? Dan zijn er cursussen om ervoor te zorgen dat je aan jouw verplichtingen kunt voldoen.


  Cursussen

  Voor alle onderwerpen die met de Niveaumeting Vakvaardigheden getoetst worden, bieden we een eendaagse cursus aan waarmee jij je certificering kunt verlengen. Naar aanleiding van de resultaten uit de Niveaumetingen Vakvaardigheden is een analyse gemaakt van de onderwerpen waar deelnemers de minste punten op scoorden. Deze analyse is de basis voor de inhoud van onze cursussen. Zo weet je zeker dat je weer helemaal up-to-date bent! Let op: het is van belang dat je je per cursus aanmeldt conform de voorgeschreven onderdelen uit het Bindend Studieadvies dat je van VastgoedCert hebt ontvangen.

  Hier vind je de cursussen die je kunt volgen nadat je een Bindend Studieadvies hebt gekregen óf ter extra voorbereiding op de Niveaumeting. Twijfel je welke cursus je moet volgen? Neem dan contact met ons op.


  Naar BSA's Vakvaardigheden  

Kom je er niet uit welke studieverplichtingen er voor jou gelden? 


Vraag een gratis studieadvies aan

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting