Als makelaar of taxateur wil je bijblijven. 

AVV werkt achter de schermen druk aan een nieuwe website, met een uitgebreide studieadviestool. Deze wordt begin 2024 gelanceerd. Tot die tijd vind je hieronder in het kort de hoofdpunten van de educatieverplichtingen van VastgoedCert en NRVT in 2024. Wil je uitgebreider advies of kom je er niet uit? Schrijf je dan in voor een persoonlijk studieadvies of neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. 

VastgoedCert

Vanaf 2024 vallen alle makelaars (met uitzondering van een zeer kleine groep) in het nieuwe certificeringsstelsel. Als je ingeschreven staat als Register-Makelaar bij Stichting VastgoedCert heb je twee verplichte niveaumetingen tijdens de certificeringsperiode van 5 jaar: de niveaumeting theorie en de niveaumeting vakvaardigheden. Jouw educatieverplichtingen voor 2024 veranderen afhankelijk van welk jaar jij je in het hercertificeringsstelsel bevindt, én met welke score je deze aflegt. Je vindt deze informatie in jouw persoonlijke VastgoedCert-account.  

Speciaal voor iedereen die de niveaumeting moet maken bieden we een voorbereidingscursus aan. Weet je niet zeker in welk stelsel je valt? Neem dan contact met ons op. 

NRVT

Hoeveel punten je voor NRVT moet halen, hangt af van in welke kamer(s) je bent ingeschreven. Kijk in Mijn NRVT hoeveel punten jij in 2024 moet behalen of bekijk hier meer informatie. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op. 

Punten bij registratie in 1 kamer:

KamersVerplichtFacultatiefVrijTotaal
WOZ78520
BV78520
LAV78520
Wonen78520

*Als NRVT-taxateur volg je in 2024, naast de verplichte cursus(sen) voor de kamer(s) waarvoor je bent ingeschreven, ook de nieuwe verplichte e-learningmodule van 2024.  

Verplichte dagen NRVT

Totaalpakketten

Ook in 2024 bieden wij voordelige totaalpakketten aan. Wanneer je je aanmeldt voor één van onze pakketten, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je te voorzien van een persoonlijk studieadvies. Is een totaalpakket toch minder voordelig voor jou? Ook dan kijken we wat voor jou de beste optie is.  

Totaalpakket

K-RMT 

Vanaf 2024 volg je jouw hercertificering bij ons met een Totaalpakket, speciaal voor K-RMT'ers ontwikkeld.
Totaalpakket K-RMT

A-RMT

In 2024 volg je verplicht nascholing over huurrecht en de Omgevingswet. Maak er een gezellige én leerzame cursusdag van! Zo voldoe je in één dag aan je nascholingsplicht. 

Verplichte educatie A-RMT

Compleet educatieaanbod 2024

Ben je benieuwd naar ons complete cursusaanbod van 2024? Bekijk dan onze uitgebreide brochure. Hierin zie je per kamer en daarbinnen per categorie welke cursussen je kunt volgen.  

Brochure 2024

Overig

De NVM heeft haar studieverplichtingen afgeschaft per 1 januari 2018. Voor VastgoedPRO gelden alleen eisen als je niet gecertificeerd bent bij VastgoedCert of NRVT (85 punten per jaar).


Kom je er niet uit welke studieverplichting voor jou geldt? 


Vraag een gratis studieadvies aan


Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting