Totaalpakketten


Jouw tijd is kostbaar, dus wil je zo efficiënt mogelijk aan je studieverplichtingen voldoen. Daarom kies je ook in 2023 voor een totaalpakket van AVV.


Persoonlijk
Boek je een van onze persoonlijke cursuspakketten? Dan ben je ervan verzekerd dat je zo efficiënt mogelijk aan jouw educatieverplichting voldoet. Daarnaast is een cursuspakket voordeliger dan de cursussen los boeken. Uiteraard begrijpen we dat educatieverplichtingen voor iedereen verschillend zijn, dus jouw pakket stellen we speciaal voor jou op maat samen. En wil je toch liever een andere startdatum? Bij ons kun je het cursuspakket tot 2 weken voor de eerste cursusdag kosteloos annuleren of omboeken. Kies hieronder het cursuspakket dat het beste bij jouw situatie past. 

Korting
Ben je NVM-lid? Dan ontvang je altijd 10% korting op de totaalprijs.  

Kies je pakket
Kies hieronder jouw pakket, gebaseerd op het aantal kamers waarin je staat in geschreven bij VastgoedCert of het NRVT en lees meer over onze pakketten.  

Totaalpakket 1 kamer

Totaalpakket 2 kamers

Totaalpakket 3 kamers

Totaalpakket 4 kamers 

Totaalpakket VastgoedCert 

Wist je dat je een cursuspakket tot twee weken voor de startdatum gratis kunt omboeken? 

Aanbod AVV 2023

Lekker overzichtelijk, één document met het volledige cursusaanbod van 2023. Klik op de titels voor meer informatie, bekijk het aantal studiepunten en schrijf je in.

Enthousiast over een totaalpakket maar weet je niet welk pakket bij jou past? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting