AVV gecertificeerd voor ISO 9001 en 27001.

31 May 23

Na een voorbereidingstraject heeft AVV de ISO 9001- en ISO 27001-certificering in mei officieel behaald! De certificering is een mijlpaal die ons streven naar kwaliteit weerspiegelt. 

De ISO 9001-certificering bevestigt dat we voldoen aan de internationale normen voor kwaliteitsmanagement. We streven naar continue verbetering van onze processen, om zo de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. Met deze certificering tonen we aan dat we klantgericht werken en dat we ons inzetten voor een hoog niveau van professionaliteit en efficiƫntie.

Daarnaast hebben we ook de ISO 27001-certificering behaald, die betrekking heeft op informatiebeveiliging. We hebben uitgebreide maatregelen getroffen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te waarborgen. Dit omvat onder andere gegevensbescherming, risicobeheer en naleving van wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbeveiliging.

Met deze certificeringen tonen we aan dat we ons volledig (blijven) inzetten voor kwaliteit, klanttevredenheid en informatiebeveiliging ten behoeve van al onze studenten en cursisten!


Meer over ISO lees je hier: https://www.iso.org/home.html.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting