image title
image title
image title

Bindend Studieadvies VastgoedCert

6 april 2021

image

VastgoedCert is begonnen met het uitsturen van Bindend Studieadvies (BSA) naar diegenen die de Niveaumeting Theorie (deels) onvoldoende hebben afgerond.

Heb jij van VastgoedCert een BSA gekregen voor één van de onderwerpen die getoetst zijn tijdens de Niveaumeting Theorie? Dan zijn onderstaande cursussen er voor jou om te zorgen dat je aan je verplichtingen kunt voldoen.

Zes cursussen 
Tijdens de Niveaumeting worden meerdere onderwerpen getoetst: Rechten, Financiën, Bouwkunde en de Specialismen Wonen, BV en LAV (actualiteiten). Wanneer je voor één of meerdere onderwerpen niet voldoet aan de vereiste 55% score, dan krijg je van VastgoedCert een Bindend Studie Advies. Door het volgen van de desbetreffende cursus(sen) voldoe jij aan je educatieverplichtingen voor VastgoedCert. 

Voor alle onderwerpen die met de Niveaumeting Theorie getoetst worden, bieden we een eendaagse cursus aan waarmee jij je certificering kunt verlengen. Dit zijn de zes cursussen die je kunt volgen nadat je een Bindend Studieadvies hebt gekregen óf ter extra voorbereiding op de Niveaumeting:

Naar aanleiding van de resultaten uit de Niveaumetingen Theorie is een analyse gemaakt van de onderwerpen waar deelnemers de minste punten op scoorden. Deze analyse is de basis voor de inhoud van onze cursussen. Zo weet je zeker dat je weer helemaal up-to-date bent! Let op: het is van belang dat je je per cursus aanmeldt conform de voorgeschreven onderdelen uit het Bindend Studieadvies dat je van VastgoedCert hebt ontvangen.

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.