Bezoek de NVM Kennismarathon op 23 juni.

13 Apr 22

Boek nu tickets voor de NVM Kennismarathon op 23 juni. 


In samenwerking met de NVM organiseert Academie voor Vastgoed de NVM Kennismarathon! Op 23 juni staat er een gaaf programma voor je klaar, boordevol inspirerende sprekers, kennissessies én de nieuwste verplichte onderwerpen. Dit (netwerk)event is niet alleen voor makelaars en taxateurs onmisbaar, maar zit ook vol waardevolle kennis voor iedere KRM-T, ARM-T en binnendienstmedewerker! En natuurlijk sluiten we beide dagen van dit evenement af met een uitstekende borrel.

Hoe werkt het?

Bekijk eerst het volledige programma. Hieruit kies je alleen de onderdelen waar jij enthousiast van wordt, en in jouw agenda passen. Haal je alvast jouw PE-punten, praat je mee over de toekomst van de Nederlandse vastgoedmarkt, of leer je meer over de kansen voor vastgoed met crypto-currency? Het kan allemaal! Vul jouw mandje met de onderdelen die je wilt volgen, en bestel! 

Kosten

De NVM Kennismarathon bestaat uit een groot aantal unieke kosteloze seminars. Daarnaast zijn er een aantal betaalde sessies in het programma opgenomen. Hier zijn vaak PE-punten aan verbonden. 

Kies je voor betaalde sessies, dan kun je gebruikmaken van onderstaande kortingsmogelijkheden:

  • 5% marathonkorting wanneer je tussen €661-€989 in jouw educatie investeert.
  • 10% marathonkorting wanneer je meer dan €990 in jouw educatie investeert.
  • Altijd 10% NVM-lidmaatschapskorting. Oók als je al een marathonkorting te pakken hebt. 

Locatie

De NVM-Kennismarathon vindt plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Sommige seminars zijn online te volgen, dit is in het programma aangegeven.

Waar finish jij?

Start deze zomer goed en 'loop' mee met de NVM Kennismarathon! Heb je vragen? We staan voor je klaar! Mail naar info@avv.nl of bel 030 608 51 60


Inmiddels is de NVM Kennismarathon achter de rug! Meer over dit event lees je hier.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting