Unieke CIPS-opleiding van start.

11 Sep 22

Wil je meer weten over de internationale vastgoedmarkt? Volg dan de opleiding tot gecertificeerd internationaal vastgoedspecialist!


Academie voor Vastgoed biedt jou van 28 november tot en met 2 december de mogelijkheid om alles te leren over de internationale vastgoedmarkt. Want voor jou als vastgoedprofessional liggen er wereldwijd kansen, maar deze markt is wel overal anders. Daarom is het belangrijk dat je weet met verschillen je absoluut rekening dient te houden én hoe je jouw het beste kunt makelaardij kunt globaliseren.


Speciaal voor deze opleiding komen Amerikaanse experts en CIPS-ambassadeurs Aldo Iemma en Samira Easton naar Nederland. In vijf dagen leren ze je tijdens deze Engelstalige opleiding alles over valkuilen en risicobeheersing en juridische en fiscale verschillen op de Europese én wereldwijde vastgoedmarkt. Maar dat niet alleen. Je leert ook denken vanuit het perspectief van een expat-klant en Nederlandse consumenten en beheerders adviseren over vastgoed in het buitenland. Na afloop van de training krijg je ook toegang tot het CIPS-netwerk met wereldwijd meer dan 4.000 makelaars waarmee je kunt netwerken en doorverwijzingen uit vergaart. Daarnaast krijg je toegang tot de exclusieve database en Facebook-groep, én mag je de CIPS-titel voeren.


Jouw tijd is kostbaar, dat begrijpen we. Daarom duren de trainingsdagen (locatie: NVM-kantoor in Utrecht) van 14:45 tot 21:30 uur. Zo houd je tijd over voor je dagelijkse werkzaamheden. Vol is vol, dus reserveer tijdig jouw plek!

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting