Cursusaanbod binnendienst-medewerkers.

25 Oct 23

Ben jij werkzaam als binnendienstmedewerker en wil je jouw vaardigheden nóg verder aanscherpen?  

Dat begrijpen we maar al te goed! De binnendienstsector is divers, en er wordt van jou verwacht dat je kennis hebt van een tal van onderwerpen. Je bent immers een onmisbaar visitekaartje van jouw kantoor. Daarom vind je hieronder een cursusaanbod speciaal voor alle binnendienstmedewerkers in de vastgoedsector.

Met onderstaande cursussen til je jouw kennis naar een hoger niveau waardoor jouw functie niet alleen interessanter wordt, maar je ook kostbare tijd bespaart!
Vastgoedintroductiecursus Wonen - 23 november 
Vind je de vastgoed interessant en wil je jouw kennis over de vastgoed sector uitbreiden? Tijdens de Vastgoedintroductiecursus Wonen laten we je kennismaken met alle facetten van de vastgoedwereld en de beroepen woningmakelaar en -taxateur! Je krijgt les van de leukste docenten: écht ervaren wonen makelaars die hun sporen hebben verdiend. Na afloop ben je veel vastgoedkennis rijker die je mooi kunt toepassen in jouw werk!
Ja, ik ben erbij


Verkoopbegeleiding bij nieuwbouwtrajecten - 23 november 
Het kopen van onroerend goed op basis van slechts een tekening is geen eenvoudige taak. Hoe kun je vanuit jouw functie klanten optimaal begeleiden gedurende dit proces? In deze praktische cursus leer je alle essentiële terminologie, procedures en keuzemogelijkheden die betrokken zijn bij de aankoop van nieuwbouw, zodat je goed voorbereid bent om klanten te helpen.
Ja, ik ben erbij


Digital marketing in de makelaardij - 28 november 
Als makelaarskantoor is een sterke online aanwezigheid onmisbaar. Ontdek hoe effectief jouw teksten, afbeeldingen en online campagnes zijn en leer alles over campagnebeheer en zoekmachine optimalisatie! Na het volgen van deze cursus ben je klaar om de online strategie van jouw kantoor naar een veel hoger plan te tillen! 
Ja, ik ben erbij


Verhuur van woningen: de basis - 18 december 
In deze praktische basiscursus krijg je een grondige introductie in de wereld van woningverhuur. We bespreken praktijkvoorbeelden en brengen je op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van huurrecht. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste antwoorden paraat hebt voor jouw klanten!
Ja, ik ben erbij


Top aan de telefoon - 25 januari *
De manier waarop jij een (potentiële) klant te woord staat bepaalt of die klant met jouw kantoor in zee gaat. Jij bent als binnendienstmedewerker hét visitekaartje van jouw kantoor. Weet jij hoe je overkomt, en hoe je het beeld over jouw kantoor in positieve zin kunt beïnvloeden aan de telefoon? Deze praktische en onmisbare cursus tilt gespreksvaardigheden naar een hoger niveau!
Ja, ik ben erbij


Artificial Intelligence in de makelaardij - 27 maart *
Heb je moeite met het opstellen van e-mails of het vinden van de juiste afbeelding? Met de juiste prompts kun je AI-tools gebruiken om dit allemaal moeiteloos voor jou te produceren!Deze praktische cursus is speciaal ontworpen om jouw werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen en je (veel) tijd te besparen.
Ja, ik ben erbij


De dag van de binnendienst 2024 - 4 juni 
Na een ongelooflijk succesvolle eerste editie, verheugen we ons erop om in 2024 opnieuw 'Dé dag van de binnendienst' voor jou te organiseren - het enige evenement dat volledig in het teken staat van (vastgoed)binnendienstmedewerkers!
Het belooft wederom een dag te worden vol kennis, actuele ontwikkelingen, netwerkmogelijkheden en plezier. Binnenkort volgen er meer details over het programma. Zorg ervoor dat jij en je collega's (opnieuw) aanwezig zijn en reserveer tijdig jullie plaatsen, want vol = vol.
Ja, ik ben erbij 

Werken in de binnendienst - 11 juni
Speciaal voor de startende binnendienstmedewerker: tijdens deze cursus leer je met welke termen, procedures en taken je binnen jouw functie veelvuldig te maken krijgt. Dé praktische cursus om je een vliegende start te geven in de binnendienstwereld!
Ja, ik ben erbij* Ben je lid van Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA), dan ontvang je over de cursussen met een * vanuit de MVA Academie meer informatie.

 


Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting