Docenten Bouwkunde & Publiekrecht gezocht.

01 Jul 22

Ben jij een enthousiaste vastgoedprofessional die met minstens één been in de praktijk staat? Weet je echt alles over Bouwkunde of Publiekrecht, en lijkt het je ook leuk om die kennis over te brengen op anderen? Dan ben jij wellicht onze toekomstige docent!

Welke kennis zoeken wij?

Bouwkunde

Voor de module Bouwkunde is het van belang dat jij o.a. veel weet over bouwprocessen, bestekken en bouwtekeningen, regelgeving, constructieve opbouw, afwerking en installaties, kwaliteitsbeoordeling, onderhoud en beheer.

Publiekrecht

Voor de module Publiekrecht is het belangrijk dat jij o.a. veel weet over het algemeen en staatsrecht, algemeen bestuursrecht, de omgevingswet, woonruimte en huisvesting onroerende zaken, overige milieuwetgeving en diverse andere wetten.

Waar kom je terecht? 

Bij Academie voor Vastgoed, hét opleidingsinstituut in de vastgoedbranche!

Bij ons komen er twee werelden samen: onderwijs en vastgoed. Als volle dochteronderneming van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en Taxateurs, de NVM, bieden wij een breed scala aan vakopleidingen, jaarlijkse educatie, en seminars.

Wat ga je doen?  

Met elkaar werken we aan unieke educatie en willen we van onze cursisten en studenten koplopers maken: experts die het verschil maken in de vastgoedmarkt. Of het nu tijdens een opleiding of een eendaagse cursus is, wij willen onze studenten álles meegeven om de beste te worden in hun vak. Hier hebben wij enthousiaste specialisten uit de praktijk voor nodig!

Onze kernwaarden zijn plezier, prestatie en persoonlijk. Daarom zoeken we vastgoedprofessionals met kennis die zich hierin herkennen. Ook is het fijn als je momenteel daadwerkelijk in jouw vakgebied actief bent: wij geloven namelijk dat je op die manier de combinatie van kennis én actuele praktijkvoorbeelden het beste overdraagt.

Didactische ervaring is niet noodzakelijk; bij ons krijg je de mogelijkheid deze te ontwikkelen. Natuurlijk helpen we je daarbij. Wat we wel belangrijk vinden, is dat jij (heel) enthousiast wordt van het idee om voor een klas te staan en dat je onze studenten die voorsprong in kennis mee wilt geven!

Als docent van onze Academie geniet je een hoge mate van flexibiliteit. Wij stemmen regelmatig met jou af wanneer, en hoe vaak jij tijd hebt om les te geven.

Met wie ga je werken? 

Voornamelijk met onze toppers van cursisten en studenten! Ook staat het team van Academie voor Vastgoed altijd voor je klaar. Zij regelen bijvoorbeeld de planning, afhandeling en administratie omtrent jouw cursus of opleiding. Wel zo makkelijk.

Daarnaast houd je samen met een gezellig team van collega-docenten, Learning & Developmentspecialisten en opleidingsadviseurs de inhoud van het vak op pijl. Zo draag je bij aan samenstellen van het lesmateriaal, en heb je de kans kennis toe te voegen waarvan jij denkt dat iedere student die nodig heeft. Leuk toch?

Jouw beloning

Wij bieden een passende vergoeding per dagdeel of les, en uiteraard een kilometervergoeding wanneer je lesgeeft op locatie.

Interesse? 

Leuk! We zien jouw CV en korte motivatie graag tegemoet. Als we denken dat we een match zijn, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste gesprek in het splinternieuwe NVM-pand te Utrecht. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust. Je kunt contact opnemen met Iris Kroos via iris@avv.nl of 030-6085160.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting