Jouw BSA-cursus volg je bij AVV.

18 Nov 21

AVV is de eerste én enige opleider die alle zes Bindend Studieadvies cursussen (BSA) aanbiedt!

Sinds 2020 leg je als register makelaar, zodra je certificering vernieuwt, iedere vijf jaar een Niveaumeting Theorie af voor VastgoedCert. Deze niveaumeting vervangt de verplichte educatie en wordt afgenomen door SVMNIVO. Scoor je op alle onderdelen van de niveaumetingen 55%, dan hoef je de komende jaren geen punten te halen. Het kan echter gebeuren dat uit de Niveaumeting Theorie blijkt dat je niet op alle onderdelen 55% of meer scoort. Niet vreemd, want sommige kennis heb jij in je dagelijkse makelaarspraktijk wellicht niet nodig. Voor VastgoedCert is dat echter niet relevant en wordt een bepaald basiskennisniveau vereist op alle onderdelen. Daarom krijg je voor elk onderdeel waar je minder dan 55% scoort van VastgoedCert een Bindend Studieadvies. Dat betekent dat je per BSA één dag de schoolbanken induikt om jouw kennis snel weer op het vereiste niveau te krijgen.

AVV is de eerste en enige opleider die alle zes door SVMNIVO goedgekeurde BSA-cursussen aanbiedt. Dus ook de BSA-cursus voor Landelijk Vastgoed. Naar aanleiding van de resultaten uit de Niveaumetingen Theorie is een analyse gemaakt van de onderwerpen waar deelnemers de minste punten op scoorden. Deze gebruiken we als basis voor de inhoud van onze BSA-cursussen. Zo weet je zeker dat je na afloop weer helemaal up-to-date bent!

Ook als je geen BSA van VastgoedCert hebt gekregen maar wél meer wilt weten over een van deze onderwerpen kun je meedoen aan een BSA-cursus. De BSA-cursussen zijn ook geschikt als voorbereiding op de Niveaumeting Theorie.

Meer informatie over de BSA cursussen lees je hier. Wil je eens praten over jouw opties? Bel dan met Jan-Willem op 06 55 00 09 50 of mail naar TeamJE@avv.nl.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting