image title
image title
image title

Leerlijn Aankoop gaat op 28 oktober van start

30 augustus 2021

image
Wie zich in de huidige woningmarkt alleen op verkoop richt, kan het nog wel eens zwaar krijgen. Hoewel de Nederlandse vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) nog geen afname van het aantal leden zietvoorspellen verschillende media een faillissementsgolf onder verkoopmakelaars. Er is weinig aanbod en huizen die te koop komen lijken zichzelf haast te verkopen. Het is dus slim om je, met behulp van onze leerlijn Aankoop, ook in aankoop te specialiseren

In het huidige opleidingsaanbod voor makelaars is vrij weinig aandacht voor aankoop. Natuurlijk wordt het onderwerp woningaankoop wel behandeld in de opleidingen ARMT/ K-RMT en RMT maar door de vrij overheersende verkoopcultuur in de makelaardij krijgt deze tak van sport nog niet de aandacht die zij verdient.  Daarom heeft de NVM-marktgroep voor aankoopmakelaars aan Academie voor Vastgoed (AVV) gevraagd een passend opleidingsaanbod te ontwikkelen.  

Onze Learning & Development specialiste, Myrthe Schillings is begin 2021 dan ook gestart met de ontwikkeling van de leerlijn aankoop. In samenwerking met de NVM-marktgroep aankoop en specialisten zoals Etienne Erkrens, Frans Kofflard en Oldrik Beelen ontwikkelt zij momenteel twee leerlijnen: een voor kandidaat- en register makelaars en een voor assistent makelaars en kantoormedewerkers. En op 28 oktober starten we met de eerste ronde. Er is behoorlijk wat animo, maar je kunt je nog aanmelden! 

Klik hier voor de leerlijn voor KRM-T en RM
Klik hier voor de leerlijn voor ARM-T en binnendienstmedewerkers

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.