Webinar effectieve woningpresentaties.

10 Apr 23

๐—Ÿ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ: ๐˜‡๐—ผ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜‡๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป!

De NVM kwartaalcijfers Q1 2023 liegen er niet om: het woningaanbod is verdubbeld ten opzichte van Q1 2022. Daarnaast staan huizen weer langer te koop. Om een woning snel te verkopen en serieuze kijkers aan te trekken, is een goede virtuele woningpresentatie essentieel.

Toch is een van de meest onderschatte manieren om meer potentiรซle kopers te trekken, juist die virtuele strategie. Daarom leer je op ๐Ÿฎ๐Ÿฑ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ tijdens dit live webinar, gegeven door copywriter Cecile Keller, in รฉรฉn uur welke cruciale kansen vastgoedkantoren dikwijls over het hoofd zien als het op online woningpresentatie aankomt. Na afloop van dit webinar beschik je over alle tips, tricks en kennis om ook voor dat huis dat al langer wordt aangeboden, een succesvolle virtuele verkoopstrategie te ontwikkelen!

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting