Nieuw: Specialisatie Makelaar LAV.

20 Jun 23

Start op 30 oktober met de nieuwe specialisatie Praktijkleer en Vakbekwaamheid Makelaar Landelijk Vastgoed.

In de voortdurend evoluerende vastgoedsector is het van cruciaal belang om up-to-date te blijven met de nieuwste kennis en vaardigheden. Voor diegenen die een carrière als Register-Makelaar Landelijk Vastgoed ambiëren hebben we goed nieuws. Praktijkleer en Vakbekwaamheid Landelijk Vastgoed, stap 2 in de opleiding tot Register Makelaar Landelijk Vastgoed, staat gepland!

Inhoud
Deze specialisatie bestaat uit een theoriegedeelte (Praktijkleer LAV) en een vaardighedengedeelte (Vakbekwaamheid LAV). Tijdens deze opleiding leer je niet alleen de theoretische kennis die je nodig hebt voor de SVMNIVO-examens, maar ook praktische vaardigheden die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Tijdens de opleiding Praktijkleer en Vakbekwaamheid Makelaar Landelijk & Agrarisch Vastgoed worden alle essentiële onderwerpen behandeld die nodig zijn om succesvol aan de slag te gaan in het vakgebied. Ook krijgen studenten de mogelijkheid om te oefenen met alle onderdelen die terugkomen in het Vakbekwaamheidsexamen. Het onderhandelen en uitleggen van een koopovereenkomst zijn slechts enkele voorbeelden van de praktische vaardigheden die worden ontwikkeld. Bovendien worden praktische tips gegeven voor het schrijven van een visiestuk en brochure, waardoor studenten zichzelf goed kunnen presenteren aan potentiële klanten.

Toelating
Voorwaarde voor deelname is dat je het SVMNIVO-diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige behaald hebt.

Na afronding van Praktijkleer en Vakbekwaamheid Landelijk Vastgoed hebben studenten nog één stap te gaan om het felbegeerde diploma Register-Makelaar Landelijk Vastgoed te behalen: Praktijkopleiding Makelaar Landelijk Vastgoed. AVV zorgt ervoor dat de start van deze opleiding aansluit op zowel de Specialisatie Makelaar LV als de examendata van SVMNIVO.


Investeer in je toekomst als landelijk vastgoed makelaar en schrijf je vandaag nog in voor de opleiding Praktijkleer en Vakbekwaamheid Landelijk Vastgoed.


Ja, ik doe mee! Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting