NVM Kennismarathon: boek nu tickets.

21 Dec 21

YES: je kunt jouw tickets voor de NVM Kennismarathon vanaf nu boeken! Er staat een gaaf programma voor je klaar, boordevol inspirerende sprekers, kennissessies én de nieuwste verplichte onderwerpen. Een event dat niet alleen voor makelaars en taxateurs onmisbaar is, maar ook bomvol waardevolle kennis zit voor iedere KRM-T, ARM-T en binnendienstmedewerker!

Hoe werkt het?
Op www.avv.nl/nvm-kennismarathon vind je het volledige programma. Hieruit kies je de onderdelen waar jij enthousiast van wordt. Haal je alvast jouw PE-punten, praat je mee over de toekomst van de Nederlandse vastgoedmarkt, of leer je meer over de kansen voor vastgoed met crypto-currency? Het kan allemaal! Vul jouw mandje met de onderdelen die je wilt volgen, en bestel!
 
Korting
Vind je korting fijn? Wij ook. Daarom zie je hieronder welke korting geldt voor de NVM Kennismarathon op een rijtje:

  • 5% marathonkorting wanneer je tussen €661-€989 in jouw educatie investeert
  • 10% marathonkorting wanneer je meer dan €990 in jouw educatie investeert
  • Altijd 10% NVM-lidmaatschapskorting. Oók als je al een marathonkorting te pakken hebt.

Flexibiliteit

Ons programma is volledig flexibel! Dat betekent dat het evenement sowieso plaatsvindt, en we op diverse scenario's zijn voorbereid. Zo weet je zeker dat je waar voor jouw geld krijgt. Verander je toch van gedachten? Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren.

Waar finish jij?

Start 2022 goed en loop één of meer dagen mee met de NVM Kennismarathon! Heb je vragen? We staan voor je klaar! Mail naar info@avv.nl of bel 030 608 51 60

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting