NVM Kennismarathon verplaatst naar voorjaar 2022.

27 Jan 22

De NVM Kennismarathon is bedoeld als evenement waarmee je met een voorsprong in vastgoed weer huiswaarts keert.
Een event op locatie, dat drie dagen bol staat van inspirerende sprekers, kennissessies én de nieuwste verplichte onderwerpen. Daarnaast is de NVM Kennismarathon bedoeld als dé interessante netwerkgelegenheid voor NVM-makelaars en -taxateurs, medewerkers, en andere vastgoedprofessionals.

Nieuwe datum
Ondanks dat de coronamaatregelen versoepeld zijn, lukt het helaas niet om van de NVM Kennismarathon op 7, 8 en 9 februari het interactieve evenement te maken dat we voor ogen hebben. Door de nog steeds geldende beperkingen krijgt het event een ander karakter, en zijn netwerkbijeenkomsten onvoldoende uitvoerbaar. Daarom kiezen we ervoor om de NVM Kennismarathon in zijn geheel te verplaatsen naar een later moment dit voorjaar. Binnenkort volgt er meer informatie over de exacte data en het programma.

Ik heb me al ingeschreven, wat nu? 
Jouw inschrijving blijft gewoon geldig! Je kunt de gekozen educatie nog steeds volgen, alleen op een later moment. Je ontvangt spoedig meer informatie over jouw inschrijving.

Vragen?
Heb je vragen? We staan voor je klaar! Neem contact met ons op via info@avv.nl, of bel tijdens kantooruren naar 030 608 51 60.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting