Terugblik studiereis NVM Business Tsjechië.

30 Sep 22

Van 25 t/m 28 september nam een groep enthousiaste vastgoedprofessionals deel aan de NVM Business Studiereis 2022. Onder begeleiding van AVV's Karlijn reisden zij via Kutna Hora, Litomysl en Brno naar Praag.
De trip stond in het teken van commercieel vastgoed in Tsjechië. Zo spraken zij met een Nederlandse projectontwikkelaar in Tsjechië, bezochten CTP Czech die zich bezighoudt met gebiedsontwikkeling in de Europese commerciële vastgoedmarkt, en leerden zij alles over de lokale vastgoedmarkt in Praag. Ondertussen volgden zij onder begeleiding van AVV-docent Paul Wanders ook nog de verplichte educatie voor kamers BV van het NRVT en Vastgoedcert, waar o.a. werd gesproken over de laatste actualiteiten, ethiek, vastgoedgeschillen en de Wwft. Daarnaast was er tijd voor het ontdekken van het prachtige land, cultuur, én de Tsjechische keuken; leuker wordt het halen van PE-punten niet!

Ben jij NVM-Businesslid en zie jij jezelf volgend jaar ook deelnemen aan de studiereis naar een andere bestemming? Schrijf je vrijblijvend in op onze wachtlijst NVM Business Studiereis!

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting