image title
image title
image title

Tweede editie opleiding Woningmarktconsultant start 15 november

31 augustus 2021

image

Op 15 november 2021 starten we met de tweede editie van de opleiding Woningmarktconsultant 

Als woningmarktconsultant denk je mee over de opzet van nieuwe woningbouwlocaties, over de keus van de te bouwen woningen en over de invulling van herbestemmings- en stadsvernieuwingsprojecten. De woningmarktconsultant laat als het ware de stem van de consument doordringen tot het volkshuisvestingsbeleid in Nederland, zodat vraag en aanbod beter op elkaar worden afgestemd.

In onderstaande video vertelt cursiste Linda hoe zij de WMC-opleiding ervaart. Wil je na het kijken meer weten over de opleiding, een persoonlijk studieadvies ontvangen, of gewoon eens met ons verder praten over de mogelijkheden die je als Woningmarktconsultant hebt? We staan voor je klaar! Bel 030 608 51 60 en vraag naar opleidingsadviseur Myrthe Schillings, of stuur een e-mail naar m.schillings@academievoorvasgoed.nl.

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.