Valerie Edens nieuwe directeur AVV.

04 Apr 22

Valerie Edens is per 1 april gestart als directeur van AVV en neemt daarmee het stokje over van ad-interim manager Chris van Dam

Met voormalige werkgevers als ThiemeMeulenhoff, Reed Business Information, en Kluwer Opleidingen heeft Valerie veel ervaring in de opleidings- en educatiesector. Ze kijkt ernaar uit om bij AVV verder te werken aan de moderne onderwijsvormen en daarmee vastgoedprofessionals voorsprong in vastgoed te geven.

Vanuit het prachtige nieuwe NVM-pand en haar thuiskantoor zal Valerie de komende periode gebruiken om AVV te leren kennen. Een ding is al zeker: bij Academie voor Vastgoed komt voor de 46-jarige Valerie alles weer samen; enthousiasme voor het opleidingenvak, nieuwe doelgroepen en ambitieuze doelstellingen. Haar loopbaan heeft altijd in het teken gestaan van groei, impact en innovatie, en dat zal de komende jaren bij AVV ook zo zijn.

Naast haar werk is Valerie getrouwd en moeder van drie zoons, kun je haar geregeld vinden op de tennisbaan, en besteedt ze graag aandacht aan haar tuin.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, neem dan gerust contact op met Valerie via valerie@avv.nl.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting