image title
image title
image title

Academie voor Vastgoed introduceert reeks innovatieve ‘vijfkwartiersessies’

4 juni 2021

image

Om haar innovatieve koers kracht bij te zetten, is Academie voor Vastgoed gestart met het overdragen van kennis door middel van een reeks 'vijfkwartiersessies'Iedere sessie heeft een duur van 75 minuten en wordt gegeven naast het reguliere aanbod van opleidingen en cursussen.   

Vijfkwartiersessies 

Een ‘vijfkwartiersessie’ focust op één specifiek en uiterst actueel onderwerp dat speelt binnen de vastgoedwereld.  

Tijdens de sessies wordt de cursist in vijf kwartier bijgespijkerd door een superspecialist, met doel zelf een beginnend expert te worden. Het toepassen van dit tijdsframe zorgt voor een hoog tempo in kennisoverdracht en een geringe beslaglegging op doorgaans volle agenda’s.  

Inmiddels zijn de volgende onderwerpen aan bod gekomen: Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft)Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het onderwerp Onderhandelen in vijf kwartier staat op de planning voor begin juni.   

Superspecialisten  

AvV benadert voor het geven van de vijf kwartiersessies uitsluitend superspecialisten. Deze sprekers weten hoe kennis wordt overgebracht op de cursist, en zijn experts in hun vakgebied. Daarnaast worden specialisten ingezet als afsluiter van educatieblokken van de vernieuwde opleiding tot woningmarktconsultant. 

Dit jaar heeft  AvV de volgende superspecialisten al op het programma staan; Bas van Overeem (advocaat), George van Houtem (expert onderhandelen), Hugo Breuers ( bestuurslid van de federatie van energiedeskundigen), Hennes de Ridder (expert Living buildings) en Sander ter Beek (directeur Marketing & Verkoop AM). Ook is AvV in gesprek met hoogleraar en expert woningmarkt Peter Boelhouwer 

De vijfkwartiersessies zijn bedoeld voor (assistent)makelaars, taxateurs en medewerkers in de vastgoedbranche. Tevens leveren de meeste sessies 1 facultatieve punt op voor VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars.  

Meer informatie 

Voor aanvullende informatie over de vijfkwartiersessies neem je contact op met Ermelinda Brouwer via e.brouwer@academievoorvastgoed.nl of via +31 6 82 93 0909. We staan je graag te woord. 

 

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.