image title
image title
image title

Het aandeel woningtransacties dat via een NVM-aankoopmakelaar verloopt groeit al jaren, in 10 jaar tijd is dat 20% gestegen (piek de afgelopen 2 jaar). De verwachting is dat dit verder zal toenemen doordat de woonconsument steeds meer inziet dat het inschakelen van een aankoopmakelaar bij (een van de) grootste uitgaven in zijn/haar leven prettig en verstandig is.  

Basisopleiding Aankoop K-RMT / RMT

Om ervoor te zorgen dat jij als beginnende of iets ervaren aankoopmakelaar alle kennis en vaardigheden in huis hebt om voorsprong op je concurrentie kunt nemen, start de Academie voor Vastgoed medio oktober 2021 met de Basisopleiding Aankoopmakelaar K-RMT / RMT.  
Een breed en gedegen leertraject van ca 25 tot 30 dagdelen (1 dagdeel is 3 uur les).  
In de opleiding wordt het gehele aankoopproces vanuit het perspectief van de klant(reis) uitgebreid behandeld en krijg je les van specialisten en bevlogen aankoopmakelaars.  

Doelgroep: K-RTM / RMT makelaars met de ambitie zich te willen ontwikkelen in het aankoopvak.  
Wanneer: start opleiding oktober 2021  
Duur: ca. 25 – 30 dagdelen, dit zal een mix worden van online (klassikaal online, webinars en e-learnings) en klassikaal les.  
Prijs: € 3.750, – excl. btw 
Eis vooropleiding: minimaal studerend K-RMT (basistheorie vastgoeddeskundige behaald) 

Lijkt dit je wat? Schrijf je dan hier in voor deze leerlijn. 

Basisopleiding Aankoop binnendienst / A-RMT 

Als kantoor voorsprong in aankoop nemen doe je niet alleen, daarvoor is teamwork nodig.  
Daarom biedt de Academie voor Vastgoed naast een basisopleiding aankoop voor K-RMT /RMT een speciale en kortere basisopleiding aankoop voor binnendienstmedewerkers en A-RMT-ers aan.   

Deze opleiding is zeer compleet en afgestemd op jouw werk (met de bijhorende bevoegdheden).  In 10 -12 dagdelen leer je van ervaren aankoopmakelaars en vakspecialisten alles over het aankoopproces zodat je aankoopklanten vanuit jouw rol nog beter van dienst kan zijn.  

Doelgroep: binnendienstmedewerkers en A-RMT die met regelmaat te maken krijgen met een aankoopklant.  
Wanneer: start opleiding oktober 2021  
Duur: ca. 10 – 12 dagdelen, dit zal een mix worden van online en klassikaal les.  
Prijs: € 1.500, – ex btw 
Eis vooropleiding: n.v.t 

Kan je haast niet wachten te starten? Schrijf je dan hier in voor deze leerlijn.

De exacte inhoud van beide opleidingen wordt momenteel ontwikkeld in samenspraak met de NVM-stuurgroep Aankoop. In de eerste week juli verwachten we een specificering op het lesprogramma en de definitieve kosten van de opleiding te kunnen publiceren.  
 
Heb je nog tijd vragen? Neem dan contact op met opleidingsadviseur Myrthe Schillings via m.schillings@academievoorvastgoed.nl  

 

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

image title

 
Wil jij jezelf en jouw kantoor een voorsprong in vastgoed geven? Zorg er dan voor dat jij je ook specialiseert in de aankoopmakelaardij met onze leerlijn Aankoop! Er is een leerlijn voor KRM-T en RM en een voor ARM-T en binnendienstmedewerkers. Klik hier voor meer informatie en wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.