Branche

Makelaar

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 1.962,81 (excl. btw)
€ 2.375,00 (incl. btw)

Duur

6 maanden

Assistent Makelaar Avondopleiding Intensief

Een makelaar ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden is tof. Dat vinden wij ook. 

Dus als jij Assistent Makelaar wilt worden, dan helpen we je graag. 

Opbouw

De opleiding tot Assistent Makelaar bestaat uit vijf modules:

  • Privaatrecht
  • Publiekrecht
  • Bouwkunde
  • Vastgoedeconomie
  • Praktijkleer Makelaar Wonen


Inhoud
Bij AVV sluit jouw opleiding altijd aan op de laatste exameneisen en de praktijk. Onder leiding van onze docenten ga jij aan de slag met kennis en vaardigheden die je nodig hebt om straks als Assistent Makelaar met een voorsprong van start te gaan. 

Zelfstudie
Naast het volgen van de lessen, is het verstandig om rekening te houden met circa 12 uur zelfstudie per week (6 uur per vak).

Examens
De bijbehorende examens, dat zijn er drie, leg je af bij SVMNIVO. Dankzij onze gratis proeftoetsen ben je hier extra goed op voorbereid.

Informatie
Wil je meer weten over de Assistent-Makelaarsopleiding? Stuur ons een e-mail of bel met een van onze opleidingsco√∂rdinatoren. Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor onze gratis open avond

Bevoegdheden en ontheffing
Als Assistent Makelaar mag je begeleiden bij verkoop en verhuur. Als je al werkzaam bent bij een NVM-kantoor en de opleiding tot Assistent Makelaar volgt, kan de NVM je ontheffing verlenen waarmee je gedurende de opleiding werkzaamheden van een Assistent-Makelaar mag uitvoeren. De ontheffingstermijn bij het volgen van de Assistent-Makelaarsopleiding bij Academie voor Vastgoed is 12 maanden. De ingangsdatum van de ontheffingstermijn is gelijk aan de startdatum van de opleiding. De ontheffing kan alleen door een NVM-makelaar van het kantoor worden aangevraagd. Hoe je dat doet, lees je hier.

Voorsprong in vastgoed
Honderden mensen volgden deze opleiding en hebben hier elke dag voordeel van. Haal deze voorsprong in en zorg dat jij er de volgende uitvoering bij bent.  


STAP-budget

Voor deze variant van de opleiding tot Assistent Makelaar kun je gebruik maken van het STAP-budget. Wil jij de subsidie inzetten voor deze studie? Meld je dan via deze pagina aan!

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting