Branche

Makelaar

Plaats

Regio utrecht

Prijs

€ 2.095,00 (excl. btw)
€ 2.534,95 (incl. btw)

Duur

6 maanden
Brochure downloaden

Assistent Makelaar Dagopleiding

Een makelaar ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden is tof. Dat vinden wij ook. 

Dus als jij Assistent Makelaar wilt worden, dan helpen we je graag. 

Opbouw
De opleiding tot Assistent Makelaar bestaat uit vijf modules:

  • Privaatrecht
  • Publiekrecht
  • Bouwkunde
  • Vastgoedeconomie
  • Praktijkleer Makelaar Wonen

Inhoud
Bij AVV sluit jouw opleiding altijd aan op de laatste exameneisen en de praktijk. Onder leiding van onze docenten ga jij aan de slag met kennis en vaardigheden die je nodig hebt om straks als Assistent Makelaar met een voorsprong van start te gaan. 

Zelfstudie
Naast het volgen van de lessen, is het verstandig om rekening te houden met circa 12 uur zelfstudie per week (6 uur per vak).

Examens
De bijbehorende examens, dat zijn er drie, leg je af bij SVMNIVO. Dankzij onze gratis proeftoetsen ben je hier extra goed op voorbereid.

Voor ieder theorie-examen (Rechten en Capita Selecta) ontvang je één proeftoets.

Opleidingsvarianten
Wist je dat je deze opleiding als avondopleiding, middag+avondopleiding of dagopleiding kunt volgen?

Informatie
Wil je meer weten over de Assistent-Makelaarsopleiding? Stuur ons een e-mail, download de brochure of bel met een van onze opleidingscoördinatoren. Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor onze gratis open avond

Bevoegdheden en ontheffing
Als Assistent Makelaar mag je begeleiden bij verkoop en verhuur. Als je al werkzaam bent bij een NVM-kantoor en de opleiding tot Assistent Makelaar volgt, kan de NVM je ontheffing verlenen waarmee je gedurende de opleiding werkzaamheden van een Assistent-Makelaar mag uitvoeren. De ontheffingstermijn bij het volgen van de Assistent-Makelaarsopleiding bij Academie voor Vastgoed is 12 maanden. De ingangsdatum van de ontheffingstermijn is gelijk aan de startdatum van de opleiding. De ontheffing kan alleen door een NVM-makelaar van het kantoor worden aangevraagd. Alle voorwaarden en procedures kun je vinden op het NVM-ledenportaal.

Voorsprong in vastgoed
Honderden mensen volgden deze opleiding en hebben hier elke dag voordeel van. Haal deze voorsprong in en zorg dat jij er de volgende uitvoering bij bent.

NVM-ledenkorting

NVM-leden ontvangen altijd 10% korting op de opleidingsprijs. Deze korting wordt niet getoond tijdens het boekingsproces, maar verwerkt op je factuur

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting