Branche

Makelaar

Plaats

Regio utrecht
Regio amsterdam
Virtueel

Prijs

€ 3.895,00 (excl. btw)
€ 4.712,95 (incl. btw)

Duur

9 tot 12 maanden
Brochure downloaden

Basistheorie Vastgoeddeskundige middag/avond

Jouw carrière als gecertificeerd (kandidaat) makelaar of taxateur begint hier. Kies voor de beste opleiding en haal het diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige.

Stap 1 in jouw carrière als makelaar of taxateur is de Basistheorie Vastgoeddeskundige. En die volg je natuurlijk bij de beste opleider in de vastgoedsector. Je krijgt les van de beste docenten die allemaal specialist zijn in hun vakgebied. AVV is als opleidingsinstituut verbonden aan de NVM, heeft nauwe banden met VastgoedCert (het register voor makelaars), en werkt intensief samen met het landelijk examenbureau SVMNIVO. Zo weet je zeker dat jouw opleiding altijd actueel is.  

5 modules

De Basistheorie Vastgoeddeskundige bestaat uit vijf modules. Elke module bereidt jou perfect voor op het bijbehorende examen van SVMNIVO (niet bij cursusprijs inbegrepen). Per examen krijg je van ons een gratis proeftoets, zo weet je zeker dat je goed voorbereid je examen in gaat.

 • Bouwkunde (9 klassikale lessen en 8 zelfstudie lessen)
 • Financiën en Fiscaliteiten (9 klassikale lessen en 2 e-learning lessen)
 • Privaatrecht (12 klassikale lessen)
 • Publiekrecht (12 klassikale lessen)
 • Vastgoedeconomie (5 klassikale lessen en 1 e-learning les)

Studiemateriaal

Ons studiemateriaal maken we samen met onze superspecialisten. Het is altijd actueel en sluit aan op de exameneisen. Studieboeken schaf je zelf aan, maar daarnaast vind je in jouw kosteloze online leerportaal unieke extra studiematerialen. Denk aan de presentaties, opdrachten, e-learning en aanvullende informatie.

Zelfstudie

Naast het volgen van de lessen, is het verstandig om rekening te houden met circa 15 uur zelfstudie per week.

Verschillende varianten

Je kunt de opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige in verschillende varianten volgen. Iedere variant heeft zijn eigen doorlooptijd. Klik voor meer informatie en om je aan te melden op de link. 

   1. Dagopleiding regulier: eenmaal per week les van 09:30 tot 16:15 uur (met uitzondering van de schoolvakanties). Je boekt alle vakken in één keer, dus je krijgt in één keer een rooster voor de gehele opleiding.
   2. Middag/avondopleiding regulier: eenmaal per week les van 14:45 tot 21:30 uur (met uitzondering van de schoolvakanties). Je boekt alle vakken in één keer, dus je krijgt in één keer een rooster voor de gehele opleiding.
   3. Avondopleiding virtueel of klassikaal: eenmaal per week les van 18:30 tot 21:30. Je boekt alle vakken in één keer, dus je krijgt in één keer een rooster voor de gehele opleiding. De avondopleiding vindt plaats in ons virtuele klaslokaal, of klaslokaal op locatie. 
   4. Modulair: les in de avonduren (van 18:30 tot 21:30). Je boekt de vakken los van elkaar en je kunt dus zelf beslissen in welke volgorde en op welk moment je de vakken volgt.

    Voor de modulaire opleiding schrijf je in per vak. Klik op een vak naar keuze voor meer informatie en om in te schrijven:


NVM-ledenkorting

NVM-leden ontvangen altijd 10% korting op de opleidingsprijs. Deze korting wordt niet getoond tijdens het boekingsproces, maar verwerkt op je factuur

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting