Branche

Makelaar

Plaats

Regio utrecht
Virtueel

Prijs

€ 995,00 (excl. btw)
€ 1.203,95 (incl. btw)

Duur

17 lessen
Brochure downloaden

Docent(en)

Hans van Leeuwen

Paul Segers

Basistheorie vastgoeddeskundige module Bouwkunde

Uniek lesprogramma: bijeenkomsten, zelfstudiemodules en huiswerkopdrachten
Gratis SVMNIVO-proeftoets: voor de beste voorbereiding op je examens
Nieuw: uitdagende en kennisgerichte zelfstudiemodules in het online leerportaal
Actueel lesmateriaal; perfecte aansluiting op de praktijk en op de examens

Als je gecertificeerd (kandidaat) makelaar of taxateur wilt worden, heb je bouwkundige kennis nodig. Bouwmaterialen en constructies zijn tenslotte van groot belang. In deze module leer je daarom over alle bouwkundige aspecten die voor een goede makelaar of taxateur van belang zijn. Zo kun jij jouw klant straks goed adviseren.


Of je deze module nu volgt als onderdeel van de Basistheorie Vastgoeddeskundige of omdat je in de vastgoedbranche werkt en in je werk met bouwkunde te maken hebt, bij AVV ben je verzekerd van de meest actuele inhoud. De module wordt gegeven door docenten die met minimaal een been in de praktijk staan. Zij maken de stof lekker praktisch, wat jij leert kun je dus meteen in je werk gebruiken. De module bouwkunde bereid je voor op de bijbehorende examens van SVMNIVO, dat onderdeel uitmaakt van het diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige (niet bij cursusprijs inbegrepen).

Opzet
Het lesprogramma kent afwisselend een bijeenkomst en een zelfstudieles. Alle lessen zijn opgesplitst per onderwerp en daardoor goed te volgen. Door deze methode komen alle aspecten uit het VastgoedCert kwalificatiedossier aan bod én is er in de les tijd voor focus op de examenkennis. Naast elke les ben je nog ongeveer 7 uur aan het studeren.

Extra
Als student van de module Bouwkunde kun je deelnemen aan de praktijkles in het Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen te Rotterdam. Daar onderga je een rondleiding en wordt o.a. de wijze van geïsoleerde gevels, vloeren en daken toegelicht, maar komen ook de nieuwste installaties, zoals warmtepompen, zonnepanelen, ventilatievoorzieningen aan bod. Afsluitend wordt er nog een rondje door de bijzondere wijk Heijplaat gelopen. 

Klassikaal of virtueel
Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn, bieden we je een alternatief aan. Liever vanuit huis leren? Kies dan voor ons virtuele klaslokaal. Dan volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal.

Vooropleiding
Voor deze module is geen vooropleiding vereist. Het niveau van de opleiding is ingeschaald op NLQF 5.

Lesmateriaal
AVV ontwikkelt samen met haar bouwkunde docenten eigen lesmateriaal. Dit materiaal vind je in het online leerportaal en is niet alleen altijd actueel, maar ook nog eens handig per onderwerp ingedeeld. Ook wordt de module bouwkunde ondersteund door twee bijbehorende boeken (niet bij de cursusprijs inbegrepen). Een link naar de actuele boekenlijst ontvang je voor start van de module.

NVM-ledenkorting

NVM-leden ontvangen altijd 10% korting op de opleidingsprijs. Deze korting wordt niet getoond tijdens het boekingsproces, maar verwerkt op je factuur

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting