Branche

Makelaar

Plaats

Regio utrecht
Regio amsterdam

Prijs

€ 995,00 (excl. btw)
€ 1.203,95 (incl. btw)

Duur

17 lessen
Brochure downloaden

Docent(en)

Hans van Leeuwen

Paul Segers

Basistheorie vastgoeddeskundige module Bouwkunde

Als je gecertificeerd (kandidaat) makelaar of taxateur wilt worden, heb je bouwkundige kennis nodig. Bouwmaterialen en constructies zijn tenslotte van groot belang. In deze module leer je daarom over alle bouwkundige aspecten die voor een goede makelaar of taxateur van belang zijn. Zo kun jij jouw klant straks goed adviseren. 

Of je deze module nu volgt als onderdeel van de Basistheorie Vastgoeddeskundige of omdat je in de vastgoedbranche werkt en in je werk met bouwkunde te maken hebt, bij AVV ben je verzekerd van de meest actuele inhoud.

Doel en opzet

De module bouwkunde bereidt je voor op de bijbehorende examens van SVMNIVO, dat onderdeel uitmaakt van het diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige (niet bij cursusprijs inbegrepen). De module wordt gegeven door docenten die met minimaal een been in de praktijk staan. Zij maken de stof lekker praktisch, wat jij leert kun je dus meteen in je werk gebruiken.

Klassikaal of virtueel

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn, bieden we je een alternatief aan. Liever vanuit huis leren? Kies dan voor ons virtuele klaslokaal. Dan volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. 

Vooropleiding

Voor deze module is geen vooropleiding vereist. Het niveau is vergelijkbaar met MBO+.

Zelfstudie
Naast het volgen van de lesavond, is het verstandig om rekening te houden met circa 7 uur zelfstudie per week.

STAP-budget

Voor deze module kun je gebruik maken van het STAP-budget. Wil jij de subsidie inzetten voor deze studie? Meld je dan via deze pagina aan!

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting