Branche

Makelaar

Plaats

Regio utrecht
Virtueel

Prijs

€ 895,00 (excl. btw)
€ 1.082,95 (incl. btw)

Duur

circa 4 maanden
Brochure downloaden

Docent(en)

Jan van de Beek

Basistheorie Vastgoeddeskundige module Financiën & Fiscaliteiten

Als je gecertificeerd (kandidaat) makelaar of taxateur wilt worden, heb je kennis over financiën en fiscaliteiten nodig. In de module Financiën & Fiscaliteiten leer je daarom alles over fiscale zaken die voor een goede makelaar of taxateur van belang zijn. Zo kun jij jouw klant straks goed adviseren. 

Of je deze module nu volgt als onderdeel van de Basistheorie Vastgoeddeskundige of omdat je in de vastgoedbranche werkt en in je werk met financiering te maken hebt, bij AVV ben je verzekerd van de meest actuele inhoud.

Doel en opzet

De module Financiën en Fiscaliteiten bereidt je voor op het bijbehorende examen van SVMNIVO, dat onderdeel uitmaakt van het diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige (niet bij cursusprijs inbegrepen). De module wordt gegeven door docenten die met minimaal een been in de praktijk staan. Zij maken de stof lekker praktisch, wat jij leert kun je dus meteen in je werk gebruiken.

Klassikaal of virtueel

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn, bieden we je een alternatief aan. Liever vanuit huis leren? Kies dan voor ons virtuele klaslokaal. Dan volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. 

Vooropleiding

Voor deze module is geen vooropleiding vereist. Het niveau is vergelijkbaar met MBO+.

Zelfstudie
Naast het volgen van de lesavond, is het verstandig om rekening te houden met circa 7 uur zelfstudie per week.

NVM-ledenkorting

NVM-leden ontvangen altijd 10% korting op de opleidingsprijs. Deze korting wordt niet getoond tijdens het boekingsproces, maar verwerkt op je factuur

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting