Branche

Makelaar

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 75,00 (excl. btw)
€ 90,75 (incl. btw)

Duur

1 uur

Beter bellen in 5 kwartier

Als makelaar valt of staat zakelijk telefonisch succes bij het managen van de verwachtingen van jouw klant én jouw eigen belangen. 


Tijdens de cursus Beter bellen in vijf kwartier word je deelgenoot van het geheim van een goed zakelijk telefoongesprek. Hoe breng je bijvoorbeeld meer structuur aan in een gesprek, wat zijn de belangrijkste vraag- en luistertechnieken, en waarom is non-verbale communicatie ook tijdens een telefonisch gesprek essentieel om je doel te bereiken? 

In vijf kwartier leert acquisitiespecialiste Marianne van de Water je op een interactieve manier hoe je jouw zakelijke telefoongesprekken verbetert. Na afloop kijk je met een frisse blik naar de communicatie aan de telefoon. Ken je de kracht van de glimlach, en weet je alles over hoe weerstand, houding, stem, doel en focus doorklinken in jouw gesprek.  

Na deze interactieve sessie verlaat je ons klaslokaal boordevol nieuwe energie en met 3 praktische tips die je direct kunt inzetten tijdens je volgende telefoongesprek.  Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting