Branche

Makelaar

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 1.650,00 (excl. btw)
€ 1.996,50 (incl. btw)

Duur

5 lesdagen

CIPS - opleiding

De vastgoedmarkt biedt wereldwijd kansen, maar is ook overal anders.

Wil je weten welke kansen dat zijn, met welke verschillen je absoluut rekening dient te houden én hoe je jouw makelaardij kunt globaliseren? Kom dan van 28 november tot 2 december naar de CIPS-opleiding in het NVM-gebouw in Utrecht.

Amerikaanse experts en CIPS-ambassadeurs Aldo Iemma en Samira Easton komen naar Nederland voor een vijfdaagse training. In vijf dagen leren ze je alles over valkuilen en risicobeheersing en juridische en fiscale verschillen op de Europese én wereldwijde vastgoedmarkt. Maar dat niet alleen. Je leert ook denken vanuit het perspectief van een expat-klant en Nederlandse consumenten en beheerders adviseren over vastgoed in het buitenland.

Na afloop van de training krijg je ook toegang tot het CIPS-netwerk met wereldwijd meer dan 4.000 makelaars waarmee je kunt netwerken en doorverwijzingen uit vergaart. Daarnaast krijg je toegang tot de exclusieve database en Facebook-groep, én mag je de CIPS-titel voeren. 

Jouw tijd is kostbaar, dat begrijpen we. Daarom duren de trainingsdagen van 14:45 tot 21:30 uur. Zo houd je tijd over voor je dagelijkse werkzaamheden.

Veel gestelde vragen over de opleiding.

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting