Branche

Makelaar

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 330,00 (excl. btw)
€ 399,30 (incl. btw)

Duur

6 uur

Studiepunten

VGC
Wonen6
BV 6
LV 6

NRVT
Wonen6 vrije ruimte
BV6 vrije ruimte
LV6 vrije ruimte
WOZ6 vrije ruimte

Engels voor vastgoedprofessionals – basis

Do you speak English?

Een cursus bedoeld voor expat makelaars en taxateurs met een basisniveau van de Engelse taal. De training bestaat uit een gevarieerde mix van theorie en praktijkoefeningen waarbij je jouw woordenschat, spreekvaardigheid en vakspecifieke terminologie naar een professioneler niveau brengt. Zo voel je je een stuk zelfverzekerder in het zaken doen met jouw internationale cliënt! Ben je al verder gevorderd? Kies dan voor Engels voor vastgoedprofessionals– gevorderd. In beide trainingen verbeter jij je kennis van business English en vastgoedterminologie.

De training bestaat uit een mix van theorie en praktijk. Je krijgt veel tijd om te oefenen met wat je leert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan intakes, e-mails, telefoongesprekken, klachten etc. Uiteraard komt ook de vastgoedterminologie uitgebreid aan bod. 

Na afloop van de training zijn je spreek- en schrijfvaardigheid verbeterd en is je algemene én vakspecifieke Engelse woordenschat vergroot.

Hoe ziet het programma eruit?

Bij een intermediate training wordt de volgende materie behandeld:

  • Kenmerken van een huis
  • Terminologie binnen de vastgoedbranche
  • Grammatica
  • Telefoon etiquette
  • Het houden van alledaagse gesprekken

Vastgoedterminologie
Ook leer je onroerende zaken beschrijven, uiteraard met passende terminologie (in UK business English), aangevuld met de beschrijvingen van de verschillende ruimtes.

Oefening baart kunst
Tijdens de training zal er veel geoefend worden. Het intakegesprek komt daarbij uitgebreid aan bod, maar er wordt ook ingezoomd op de etiquette van e-mail en telefoon. Daarnaast wordt jouw kennis van de Engelse grammatica opgefrist, wanneer gebruik je bijvoorbeeld welk zelfstandig naamwoord.

Tot slot krijg je praktische informatie aangereikt, zoals het proces van kopers-/huurdersbegeleiding (wat zijn de mogelijkheden, waar moet je aan denken). Maar ook krijg je voorbeelddocumenten zoals een koopovereenkomst, algemene voorwaarden en uiteraard een overzicht van de terminologie.

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting