Branche

Makelaar

Plaats

Wachtlijst

Prijs

€ 330,00 (excl. btw)
€ 399,30 (incl. btw)

Duur

6 uur

Studiepunten

VGC
Wonen6
BV 6
LV 6

NRVT
Wonen6 vrije ruimte
BV6 vrije ruimte
LV6 vrije ruimte
WOZ6 vrije ruimte

Engels voor vastgoedprofessionals – gevorderd

Do you speak English? 

Dit is een cursus bedoeld voor expat makelaars en taxateurs die al een stevige Engelse basis hebben. Kun jij je al goed redden in het Engels, maar twijfel je soms over jouw communicatiestijl of grammaticale kennis? Dan is dit de cursus voor jou! Naast het behandelen van specifieke juridische terminologie, oefenen we met relevante Engelstalige documentatie, en na afloop is jouw kennis van de Engelse grammatica verstevigd. Ben je nog niet zo ver gevorderd? Kies dan voor Engels voor vastgoedprofessionals– de basis. In beide trainingen verbeter jij je kennis van business English en vastgoedterminologie.

De training bestaat uit een mix van theorie en praktijk. Je krijgt veel tijd om te oefenen met wat je leert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan intakes, e-mails, telefoongesprekken, klachten etc. Uiteraard komt ook de vastgoedterminologie uitgebreid aan bod. 

Na afloop van de training zijn je spreek- en schrijfvaardigheid verbeterd en is je algemene én vakspecifieke Engelse woordenschat vergroot.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens deze training wordt de volgende materie behandeld: 

  • Luistervaardigheden
  • Schrijven van en reageren op e-mails
  • Specifieke juridische termen
  • Korte uitleg over kopen-om-te-huren of investeringsvastgoed
  • Op aanvraag (tijdens de cursus aan te geven) komt ook industriële- , verkoop-  en commercieel vastgoed woordenschat aan bod.

Oefening baart kunst
Tijdens de training zal er veel geoefend worden. Het intakegesprek van komt daarbij uitgebreid aan bod, maar er wordt ook ingezoomd op de etiquette van e-mail en telefoon. Daarnaast wordt je kennis van de Engelse grammatica opgefrist, wanneer gebruik je bijvoorbeeld welk zelfstandig naamwoord.

Tot slot krijg je praktische informatie aangereikt, zoals het proces van kopers-/huurdersbegeleiding (wat zijn de mogelijkheden, waar moet je aan denken). Maar ook krijg je voorbeelddocumenten zoals een koopovereenkomst, algemene voorwaarden en uiteraard een overzicht van de terminologie.

Beschikbare data en locaties


Cursusrooster Inschrijven
Mijn naam is
en mijn e-mailadres is

Waarmee kunnen we je helpen?

Ik ben op zoek naar
binnen het gebied
en in de richting